Mama lui Jador nici nu vrea să audă de noua lui iubită! De ce părintele cântărețului nu o acceptă pe Sarah Nedelciu și de ce artistul o ține încă ascunsă

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 16 dec 2021, 12:14

Mama lui jador nu o vrea pe noua iubita de nora

Sursa: Instagram

Jador s-ar iubi in secret cu o bomba sexy care seamana izbitor de mult cu o fosta iubita a lui, celebra Simina de la Puterea Dragostei.

Jador ar trei de cateva saptamani o noua poveste de dragoste dupa ce ar fi pus punct definitiv relatiei cu Georgiana Elisei, iubirea vietii lui care s-a impacat si despartit de foarte multe ori pana acum. Insa, se pare ca pentru moment, Jador si-ar fi gasit consolarea in bratele unei tatuatoare de profesie care i-ar fi realizat si cel mai recent desen de pe piele. Tanara pare sa il fi acaparat total pe Jador care de cateva saptamani sta numai in apartamentul noii sale iubite.

Citeste si: Cine este Sarah Nedelciu, noua iubită a lui Jador. Cântărețul nici nu mai iese din apartamentul ei. E total acaparat de noua cucerire

De ce isi asunde Jador noua iubita. Artistul ar trai o noua poveste de iubire alaturi de Sarah Nedelciu

Jador continuă să-și surprindă iubita cu cine romantice și cadouri, cel mai recent fiind un ursuleț de pluș, gesturi de care Sarah pare a fi foarte încântată, dovadă că le postează frecvent pe story-uri.  Tot story-urile celor doi amorezi au fost inundate, în ultimele săptămâni, cu dovezi privind această relație de iubire. Surse apropiate noului cuplu ne confirmă faptul că de la întoarcerea în România, Jador și-a petrecut aproape fiecare zi și noapte în apartamentul iubitei sale,”  conform paginei de Instagram viperele_vesele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama lui Jador nu o vrea pe noua iubita de nora

Citeste si: Ți se face pielea de găină! Gestul lui Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, este cu adevărat impresionant. Ce vrea să facă cu toți banii strânși de el înainte de Sărbători

Aceeasi pagina, viperele_vesele, anunta si faptul ca parintii lui Jador, in special mama cantaretului a auzit de isprava fiului sau cel mare si nici nu vrea sa o cunoasca pe noua lui iubita, femeia fiind foarte convinsa ca singura femeie care il facea implinit si care ar fi putut sta la bratul lui ar fi fost

tot Georgiana Elisei. Recent, Jador a facut un story prin care a spus ca nu ar eo relatie cu Sarah Nedelciu lasand sa se inteleaga ca inca ar fi afectat de despartirea de Georgiana Elisei. Aceasta incercare de negare vine la cateva saptamani dupa ce a postat din apartamentul domnisoarei Sarah Nedelciu, postari in care statea tolanit in asternuturile patului ei. Am aflat motivele acestei decizii de a nega relatia cu Sarah Nedelciu.
Principalul motiv ar fi aceeasi Georgiana Elisei pentru care Jador afirma ca mai are sentimente de aceea lasa o portita pentru revenirea in viata ei. Mama lui nu ar accepta-o niciodata, exprimandu-se apropiatilor ca singura femeie pe care o accepta in viata fiului ei pe termen lung este Georgiana Elisei.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.