Ce vârstă are și cine este, de fapt, Ana Morodan. Totul despre „contesa digitală”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 16 sep 2022, 06:10

Ana Morodan, blogger, influencer și antreprenor 

Sursa: instagram Ana Morodan

Prezența ei nu trece niciodată neobservată, dar cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cine este, de fapt, Ana Morodan. Ce vârstă are vedeta și cu ce se ocupa înainte de a deveni blogger, influencer și antreprenor?

Ana Morodan este o adevărată apariție în showbizul autohton, iar în spatele imaginii ei spectaculoase se ascunde o poveste de viață foarte interesantă. Cine este cu adevărat Ana Morodan, ce vârstă are și cum a ajuns să fie una dintre cele mai îndrăgite vedete din România? Totul despre femeia care s-a făcut remarcată ca blogger, influencer și antreprenor.

Cine este Ana Morodan?

Cine este Ana Morodan? Ei bine, aceasta este întrebarea pe care și-au pus-o foarte multe persoane în momentul în care vedeta a început să apară din ce în ce mai des la TV.

Deși acum se bucură de succes, drumul nu a fost deloc unul ușor. Ana Morodan, cunoscută drept „contesa digitală”, a reușit să devină un blogger și un influencer foarte apreciat în România, a pus pe picioare o afacere, reușind să construiască un brand puternic în mediul online.

Ana Morodan este foarte activă în mediul online, aceasta fiind primul blogger de stil personal din România. Dacă acum activitatea ei se desfășoară în jurul platformelor online, fiind o cunoscută femeie de afaceri, în trecut, Ana Morodan a activat ca avocat.

A renunțat la această profesie pentru a-și dedica totul timpul pasiunilor ei. Timp de un an, Ana Morodan a lucrat ca avocat specializat în divorțuri, însă meseria nu i s-a potrivit.

Ce vârstă are Ana Morodan? 

Ana Morodan s-a născut în Arad, pe data de 19 ianuarie 1985. La vârsta de 36 de ani, vedeta și-a construit un nume puternic în mediul online. 

Ana Morodan a absolvit Facultatea de Drept, însă a lucrat ca avocat doar un an. Ulterior a decis să se mute la București, moment în care viața ei s-a schimbat radical. Curajoasă și carismatică, Ana Morodan s-a transformat rapid într-un blogger de succes și apoi în antreprenor. De-a lungul timpului, vedeta a gestionat mai multe afaceri atât în online, cât și offline.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a devenit Ana Morodan „contesa digitală”?

După ce a terminat dreptul și a lucrat un an ca avocat, Ana Morodan a realizat că își dorește să pornească pe un alt drum. Astfel, cea cunoscută drept „contesa digitală” și-a deschis un blog de stil personal. Cum i-a venit ideea? Ei bine, după ce a studiat tendințele din străinătate, Ana Morodan și-a dat seama că această zonă nu este deloc exploatată în România, așa că și-a propus să devină celebră, lucru care i-a reușit în cele din urmă. 

Ana Morodan este numită „contesa digitală” datorită imaginii ei extravagante, fiind cunoscut faptul că aceasta este adepta ținutelor spectaculoase și a bijuteriilor scumpe.

Citeste si: Ana Morodan vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ana Morodan, invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

În ediția de duminică, 19 decembrie 2021, Ana Morodan va fi invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Vedeta va răspunde la cele mai incomode întrebări, Denise Rifai încercând să o descopere în detaliu pe femeia care se află în spatele „Contesei digitale”.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” va fi difuzată duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.

Citeste si: Ana Morodan, în lacrimi la ''40 de întrebări cu Denise Rifai''! Ce a făcut-o pe bloggeriță să cedeze? Un interviu de exceptie, duminică, de la 22:30, pe Kanal D

 

Taguri: