Să îl ajutăm pe Vlăduț, băiețelul bolnav de cancer pentru care fiecare zi este o luptă. Dăruiește un zâmbet pentru o viață

Autor: Bianca Hriscu

Vlăduț, băiețelul diagnosticat cu cancer

Sursa: Captură KANAL D

Povestea lui Vlăduț, băiețelul care de mai bine de 3 ani se luptă cu cancerul, este cu adevărat impresionantă. Cum îl poți ajuta pe băiețelul care își dorește o șansă la viață?

Viața lui Vlăduț și a familiei lui s-a schimbat radical în urmă cu 3 ani, atunci când a primit un diagnostic dur din partea medicilor: neuroblastom. În urma investigațiilor, medicii au descoperit că micuțul suferă de cancer, iar de atunci și până în prezent, fiecare zi este o luptă continuă pentru Vlăduț.

Vlăduț, diagnosticat cu neuroblastom 

Pentru a-i salva viața, părinții lui Vlăduț au apelat la ajutorul medicilor din Istanbul.

Tratamentele sunt din ce în ce mai greu de suportat pentru micuț, iar dacă pentru o perioadă toți cei dragi lui au putut răsufla ușurați, cancerul intrând în remisie, în luna iulie, boala a recidivat. De atunci, Vlăduț urmează cure de imunoterapie și chimioterapie. Corpul său este foarte slăbit și abia mai poate ține piept tratamentelor, astfel că lupta împotriva cancerului este din ce în ce mai grea.

Pentru a putea suporta tratamentele, Vlăduț are nevoie de transfuzii de sânge din două în două zile, dar și de un tratament cu imunoglobulină pentru activarea sistemului imunitar.

Cum îl poți ajuta pe Vlăduț? Conturile în care se pot face donații

Costurile tratamentelor sunt foarte mari și depășesc cu mult posibilitățile financiare ale familiei, având în vedere că o singură ședință de imunoterapie costă 50.000

de euro pe lună. La toate acestea se adaugă analizele, medicamentele, internările, transfuziile de sânge și ședințele de chimioterapie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru ca Vlăduț să aibă din nou o viață normală și să simtă bucuria Crăciunului petrecut alăuri de bunici și toți cei dragi are nevoie de ajutor. 

Donațiile se pot face în conturile deschise pe numele mamei lui Vlăduț, în RON și euro.

* Cont RON: RO56BACX0000003158410004 – Unicredit Bank Titular: Circiu Elisabeta Paula

* Cont EUR: RO29BACX0000003158410005 – Unicredit Bank Titular: Circiu Elisabeta Paula

SWIFT code: BACXROBU – GoGetFunding: https://gogetfunding.com/vladut/ 

Paypal: [email protected] – redirectionare 2% din impozit, prin completarea formularului 230.