In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Prizoniera destinului, Baris si Zeynep, pas important!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 dec 2021, 11:12
video Foto(5)

Cand Zeynep si Baris se intalnesc, un lucru incredibil se petrece intre cei doi, ce va surprinde pe toata lumea!

Incredibile intamplari se petrec in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Prizoniera destinului”, la Kanal D.

Ce se va intampla astazi in serialul Prizoniera destinului: Baris si Zeynep, pas important!

Zeynep este foarte suparata din cauza discutiei avute cu Ozlem, sora lui Baris, care i-a <cerut> sa se desparta de acesta. Zeynep nu stie ce decizie sa ia, dar inclina a o asculta pe Ozlem.

Nermin este alaturi de fiica ei si ii promite ca, indiferent de hotararea pe care o va lua in privinta lui Baris, ea o va sustine.

Baris, in schimb, banuieste ca Zeynep il cam <ocoleste> si decide sa afle ce secret ascunde iubita lui. Cand Zeynep si Baris se intalnesc, un lucru incredibil se petrece intre cei doi, fapt care va lua prin surprindere pe toata lumea.

Citeste si: Cum arată partenerii de viață ai actorilor din serialul Prizoniera destinului! Iată de cine sunt îndrăgostiți dincolo de platourile de filmare!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru familia Karaca problemele nu se mai termina. Benal este hotarata sa-si ia fetita si sa-l paraseasca pe Mehdi, satula fiind de comportamentul acestuia in ceea ce o priveste. Cemile observa manifestari neobisnuite la Benal si il atentioneaza pe Mehdi. Benal nici nu banuieste ce urmeaza sa i se intample…

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Prizoniera destinului”, la Kanal D.

Citeste si: Cine este Engin Öztürk, actorul cu cei mai frumoși ochi albaștri din Turcia? Tânărul actor va da viață personajului Baris din serialul Prizoniera destinului!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.