Progam TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de vineri, 17 decembrie 2021 - VIDEO. Amna și Raluca Dumitru, replici acide: „Cine ești tu?”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 17 dec 2021, 16:51

Amna și Raluca Dumitru, din nou în conflict

Sursa: Captură KANAL D

Ediția de vineri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” va fi difuzată la Kanal D, începând cu ora 22:30. O poți urmări și online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Foarte multe conflicte s-au aprins de-a lungul timpului la „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar în ediția de vineri a emisiunii, telespectatorii Kanal D vor fi din nou martorii unor momente tensionate. Cea mai nouă ediție a emisiunii va fi difuzată la Kanal D pe 17 decembrie 2021, începând cu ora 22:30. 

Conflictul dintre Amna și Raluca Dumitru continuă. Ce își vor spune cele două concurente în ediția de vineri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”?

Dincolo de bătălia stilistică de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, între anumite concurente există unele tensiuni care dau naștere unor adevărate conflicte. În ediția de vineri a emisunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, Amna și Raluca Dumitru vor fi surprinse din nou certându-se, de această dată în culise. 

Cele două concurente nu reușesc să facă pace și se atacă reciproc ori de câte ori au ocazia. 

„Cum traduci tu dacă nu este frustrare? Cum traduci tu asta? Cine ești tu? Zi-mi și mie cine ești tu? De ce ești tu mai presus de orice altă colegă?”, va spune Amna.

Nu este pentru prima oară când cele două concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” poartă o discuție în contradictoriu. Reamintim că Raluca Dumitru a părăsit platoul emisiunii din cauza afirmațiilor pe care Amna le-a făcut la adresa ei, motivând că nu mai poate asculta ce are concurenta de zis.

Ediția de vineri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” va fi presărată și cu momente amuzante. În încercarea de a exemplifica o anumită mișcare, Maurice Munteanu și Ilinca Vandici vor ajunge pe podeaua platoului de televiziune, stârnind astfel hohote de râs.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Bravo, ai stil! Celebrities”, ediția de vineri, 17 decembrie 2021, va fi difuzată la Kanal D începând cu ora 22:30. Emisiunea poate fi urmărită și online, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, tabletă, laptop sau orice alt device conectat la internet. 

Citeste si: Cum arăta Mădălina Pamfile când avea peste 80 de kilograme. Fosta concurentă Bravo, ai stil! Celebrities a avut o voință de fier să slăbească

Vezi Online Video emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” Live pe Kanal D

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” este un show despre modă și stil, care face parte din programul TV al postului Kanal D. Emsiunea este difuzată de miercuri până vineri, de la ora 22:30, iar sâmbăta este programată gala „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la ora 22:00.

Sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” aduce în fața telespectatorilor mai multe vedete din showbizul autohton care se luptă pentru a demonstra că pot face cele mai bune alegeri vestimentare,

că pot compune ținute care să se potrivească temelor impuse și că pot face spectacol. 

Cei trei jurați, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Tibi Clenci sunt atenți la toate detaliile și le notează pe concurente în funcție de performanțele lor din punct de vedere stilistic.

Citeste si: Mesajul surprinzător al Nicoletei Dragne pe rețelele de socializare: "Vă rog votați pentru a o susține pe Ruxi" Care a fost adevăratul motiv pentru care frumoasa concurentă a clacat în emisiune

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.