Ce s-a întâmplat cu cadavrul studentului marocan ucis cu bestialitate împreună cu iubita lui în Iași, la o săptămână după crimă? Iubita studentului a fost înmormântată deja

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 sep 2022, 06:10

Ce s-a întâmplat cu cadavrul studentului marocan ucis cu bestialitate împreună cu iubita lui în Iași, la o săptămână după crimă?

Sursa: Facebook Youssef Ajniyah

Youssef Ajniyah, tânărul de 25 de ani student la medicină, a fost ucis cu bestialitate împreună cu iubita lui, acum aproape o săptămână.

Youssef Ajniyah, în vârstă de 25 de ani, a fost ucis cu sânge rece în urmă cu o săptămână, alături de iubita lui, Ioana Burlacu. 

Ce s-a întâmplat cu trupul studentului marocan, ucis la Iași

Youssef Ajniyah și Ioana Burlacu, cei doi studenți de la medicină care au fost uciși cu sânge rece, au murit acum aproape o săptămână, iar principalul suspect susține că e nevinovat.

Ioana Burlacu, tânăra de 23 de ani, a fost deja înmormântată de cei dragi. Tânărul marocan de 25 de ani a stat până ieri la IML, acolo unde coprul său trebuia să fie luat de către familia lui și să fie înmormântat. Ieri, rudele studentului au venit să ridice trupul acestuia, iar abia acum el urmează să fie înmormântat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Presupusul criminal din Iași a fost prins! Tânărul refuză și contestă arestarea pentru crimă

Youssef Ajniyah și Ioana Burlacu locuiau împreună într-o vilă rezidențială din Iași, acolo unde au fost uciși în timp ce dormeau. Individul vinovat a intrat în casa lor și i-a lovit de mai multe ori cu cuțitul.

Principalul suspect a fost găsit în Roma

La trei zile după ce a fost sesizată crima, principalul suspect a fost găsit în Roma, acolo unde se afla într-o vacanță împreună cu iubita lui. Tânărul nu s-a opus atunci când organele poliției l-au reținut, iar în aceste momente anchetatorii încearcă să găsească cât mai multe probe care ar putea să confirme faptul că el este vinovat pentru moartea tinerilor studenți. 

Citeste si: Cine sunt cei doi studenți la Medicină, au fost găsiți morți într-o vilă din Iaşi

Suspectul susține că nu are nicio legătură cu crimă și că nu el e responsabil de moartea studentului marocan și a iubitei lui.