Ilinca Obadescu : „M-am bucurat sa vad cu privirea i se lumineaza"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 dec 2021, 10:13

Ilinca Obadescu, prezentatoare a Stirilor Kanal D, a fost primita cu mare bucurie de micutul David pentru a impodobi impreuna bradul a-si lua in primire cadourile, nesperate, de la Mos Craciun.

Telespectatorii vor putea sa fie partasi ai acestei intalniri emotionante ce a avut loc in cadrul campaniei "Daruieste Craciun!", dezvoltata de Kanal D impreuna cu Asociatia FDP- Protagoniști in Educație, urmarind un reportaj de colectie ce va fi difuzat astazi, in cadrul stirilor Kanal D de la ora 18:00.

David are 11 ani locuieste cu chirie intr-un modest apartament cu doua camere impreuna cu tatal sau, Adrian Eugen, 39 de ani, si cu cea care are grija de el zi de zi, bunica Stefana, in varsta de 77 de ani.

Ilinca Obadescu: „M-am bucurat sa vad cu privirea i se lumineaza"

Din pacate, viata nu a fost foarte usoara pentru acest baiat care, dincolo de lipsurile materiale, poarta in suflet o mare, mare suferinta; mama l-a parasit cand el avea doar 7 ani si de atunci, zi de zi, acesta traieste cu speranta ca cea care i-a dat viata se va intoarce.

Pentru David, mama este acum bunica. Tatal lucreaza si el este cel care pune painea pe masa incarcand din rasputeri sa ii ofere fiului sau si mici bucurii, din pacate insa veniturile mici se impart cu greu pe chirie, utilitati si strictul necesar vietii de zi cu zi.

Citeste si: „Dăruiește Crăciun!”, alături de vedetele Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Este atat de multa iubire de oferit in sufletul lui David, are atat de multa caldura, incat nu poti sa ramai indiferent. M-am bucurat nespus sa impartasesc cu el bucuria Craciunului, sa povestim despre visurile lui, sa vad cum privirea i se lumineaza", a povestit cu mari emotii Ilinca Obadescu, prezentatoarea jurnalului de stiri Kanal D.

Pentru foarte multi copii din tara asta Craciunul este un vis indepartat si un mare cadou il reprezinta painea cea de zi cu zi.

Campania „Daruiește Craciun!" este dezvoltată de Kanal D impreuna cu asociația FDP- Protagonisti in Educatie, pentru a oferi speranta si bucurie copiilor pe care viata ii pune la grea incercare. Suma stransa in urma donatiilor facute prin SMS, la 8844, va fi directionata catre familii aflate in situatii dificile, prin intermediul FDP- Protagoniști in Educație.

Silvia Ionita,  Ilinca Vandici, Ilinca Obadescu, Simona Patruleasa, Andreea Mantea, Mihai Ghita, Teo Trandafir, Bursucu, Raluca Badulescu, Victor Slav, Christian Sabbagh, Denise Rifai, Maurice Munteanu se numara printre vedetele care transmit la unison mesajul acestei campanii emoționante, „Daruiește Craciun!”.

Telespectatorii Kanal D vor putea urmari in saptamana premargatoare Craciunului o serie de reportaje emotionante, in cadrul Stirilor Kanal D, cu vedetele „daruind Craciun”, un gest prin care sa ii inspire si pe alti oameni cu suflet mare sa ofere bucurie celor din jurul lor, celor care au mai multa nevoie.

Numărul 8844 este valabil în rețelele Orange și Vodafone. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament.

În rețeaua Orage, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone clienții nu plătesc TVA. Pentru dezabonare, trimite gratuit „Ajut STOP” la 8844.

Citeste si: Când sărbătorim Crăciunul în 2021 și ce tradiții și obiceiuri sunt transmise din generație în generație?