Bella Santiago, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities, a intrat în competiția stilistică gata să îi cucerească pe cei trei jurați, dar și pe fanii emisiunii. Cine este Bella Santiago și cu ce se ocupă în viața de zi cu zi?

Bella Santiago este concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities în sezonul cu numărul 7. Numele ei complet este Resciebelle Barrios Santiago și intră în competiția stilistică dorind să se impună în fața contracandidatelor ei și să demonstreze că are cunoștințe legate de modă și stil.

Bella Santiago la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Bella Santiago a acceptat provocarea Bravo, ai stil! Celebrities pentru a-și depăși limitele. Cântăreața a mărturisit că își dorește să îi impresioneze pe cei trei jurați cu alegerile ei vestimentare, cap de listă fiind Maurice Munteanu, juratul de care concurenta se teme cel mai mult.

„Mă simt foarte bine la filmări, aveam emoții înainte de a intra în competiție în ceea ce le privește pe contracandidatele mele. Dintre jurați, cel mai teamă îmi este de Maurice Munteanu, însă sper să îl impresionez cu ținutele și momentele mele și să pot face față cu brio provocărilor”, spune Bella Santiago.

Bella Santiago intră în competiția Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul cu numărul 7, pe 22 decembrie 2021. Competiția este în plină desfășurare, deja există concurente puternice și care au reușit să se impună în clasament, ceea ce înseamnă că lupta este din ce în ce mai mare.

Citeste si: Ce vârstă are Bella Santiago. Cântăreața filipineză e născută de Ziua Națională a României

Cine este Bella Santiago, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities 2021

Bella Santiago este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Nu este pentru prima oară când participă la o emisiune TV, aceasta devenind cunoscută în România după ce a fost concurentă într-un talent show, devenind ulterior marea câștigătoare.

Bella Santiago de la Bravo, ai stil! Celebrities are o poveste de viață impresionantă. S-a născut în Filipine, pe 1 decembrie 1989, chiar de Ziua Națională a României. Vedeta și-a pierdut tatăl pe când avea doar 1 an, iar viața a ținut-o departe și de mama ei, nevoită să plece de acasă pentru a câștiga mai mulți bani. Bella Santiago a fost crescută de bunica ei. Până să îl întâlnească pe actualul ei soț, Nicolae Ionuț Grigorie, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a avut parte de o decepție în plan sentimental. Tatăl fetiței ei a părăsit-o la scurt timp după ce a adus pe lume primul lor copil, acesta fiind motivul pentru care Bella Santiago își crește singură fiica.

Bella Santiago a început să urmeze cursuri de muzică la 12 ani, iar la 15 ani deja susținea concerte în Filipine, Malaezia și Taiwan. Ulterior s-a stabilit în România, iar acum se bucură de succes, aceasta fiind considerată una dintre cele mai bune voci din țară.

Ce fotografii postează pe instagram Bella Santiago de la Bravo, ai stil! Celebrities? 

Fiind deja un nume cunoscut în showbizul autohton, Bella Santiago de la Bravo, ai stil! Celebrities este urmărită pe instagram de 79,2mii de urmăritori. Cântăreața este foarte activă pe contul personal de instagram și încarcă imagini de la ședințele foto la care participă, din vacanțe, de la diferite emisiuni la care este invitată, dar și din studioul de înregistrări.

Imaginile cu Bella Santiago strâng rapid o mulțime de aprecieri și comentarii, cântăreața fiind foarte iubită de public.

 

 

Citeste si: Bella Santiago, noua concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities”