Imagini inedite cu Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican. Cum arătau cei doi când erau tineri

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 20 sep 2022, 02:50
Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican Foto(4)

Imagini inedite cu Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican

Sursa: Facebook

Niculina Stoican a publicat mai multe imagini de colecție în care apare alături de Petrică Mîțu Stoian. Artista de muzică populară n a reuși să-i emoționeze pe fani.

Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian au avut o relație profesională încă din tinerețe. Cei doi artiști au făcut parte din Ansamblul „Doina Gorjului”. Recent, Niculina Stoican a publicat mai multe fotografii în care apare și regretatul interpret și a povestit câteva întâmplări legate de „Doina Gorjului”.

Citeste si: Ce a făcut Petrică Mîțu Stoian chiar înainte să moară. Toți au rămas muți de uimire: ”Am pielea de găină”

Niculina Stoican, despre Ansamblul ”Doina Gorjului”

Multă lume s-a întrebat ce fel de relație exista între regretatul Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican, mai ales după ce impresarul artistului, Doru Gușman, a mărturisit că din cauza cântăreței, artistul a ieșit mai devreme la pensie.

După multe speculații, sora interpretului de muzică populară a declarat că cei doi se înțelegeau foarte bine, spunând că mereu erau apropiați și se căutau pentru a se sfătui unul pe altul.

Recent, Niculina Stoican a postat și câteva imagini de colecție cu ea și Mîțu Stoian, dar și cu alți artiști care au făcut parte din ”Doina Gorjului”, entru a arăta cât de apropiată era de rgretatul artist.

Artista a dezvăluit cum a luat naștere ”frumusețea” din Ansamblul ”Doina Gorjului” și mărturisește că-și va aduce aminte întotdeauna de acele vremuri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, adevărul despre relația artistului cu impresarul său. Detalii neștiute despre cei doi au ieșit la iveală: "În spate mai este o față pe care noi nu o știm"

”  ……a fost odată ca niciodată un om,care se numea Liviu Dafinescu,director al Ansamblului Profesionist “Doina Gorjului” din Târgu-Jiu care-și dorea tot ce era mai bun pentru tradiții și cultura populară❗️

În vremea aceea,în 1995,în Târgu Jiu,trăiau o mână( spun o mână pt că eram 5,exact ca degetele de la o mână) de tineri soliști,care se străduiau să iasă în evidență și să își facă un drum în cântecul popular.Toți 

5 au fost adunați de pe te miri unde și angajați prin concurs la Ansamblul “Doina Gorjului”.

Și din momentul acela a început MINUNEA❗️ Au început timid,dar încrezători pt că aveau susținere de la managerul lor Liviu Dafinescu,au parcurs fiecare etapă cu răbdare și cu deschidere pt a învața si a evolua❗️

Au crescut împreună,împărțind bune și rele.Se

susțineau în fața directorului când unul greșea,împărțeau drumurile cu aceeași mașină și mâncau din aceeași mâncare ❗️ Au muncit mult și au respectat ierarhiile profesionale ajungând la rândul lor sa fie respectați ❗️

Era perfect TOTUL❗️ Până într-o zi,când managerul Liviu Dafinescu a plecat în lumea fără DOR.Și EI,tinerii aceia adunați de el de pe te miri unde, au rămas SINGURI și pradă celor care NU au văzut cu ochi buni evoluția lor FULMINANTĂ și a Ansamblului “Doina Gorjului”

Și au început dezbinările❗️Și TOT frumosul clădit de un om care crezuse în ei,a fost dărâmat de cei care stăteau și pândeau de ani întregi jinduind la succesul lor❗️Și au reușit să dezbine❗️ În viață nu succesul e greu de dobândit,ci echilibrul și luciditatea de a te păstra OM❗️

…..a fost odată ca niciodată,că de n-ar fi,nu s-ar povesti ❗️ Sunt oameni pe care chiar dacă i-am iertat pt dezbinare( pt așa este creștinește) nu pot uita cât rău au făcut ❗️ În sufletul meu acele vremuri vor rămâne ETERNE❗️”,  a povestit Niculina Stoican, în mediul online.