Irina Tănase a transmis un mesaj cu subînțeles pentru Liviu Dragnea: „Ai grijă pe cine asculți”

Autor: Lavinia Medrea

Irina Tănase a transmis un mesaj cu subînțeles pentru Liviu Dragnea: „Ai grijă pe cine asculți”

Sursa: Facebook Irina Tănase

Irina Tănase a fost profund afectată de despărțirea prin care a trecut cu Liviu Dragnea. Drumurile lor s-au separat, dar tânăra speră să existe o șansă de împăcare între ei.

Se pare că Irina Tănase nu renunță ușor la Liviu Dragnea. Ea știe că nu are cum să schimbe ce se întâmplă în prezent și că cel mai bun lucru pe care îl poate face este să aștepte. 

Irina Tănase, mesaj cu subînțeles pentru fostul ei partener, Liviu Dragnea

Irina Tănase a fost părăsită de Liviu Dragnea după ce au apărut câteva mesaje dintre ea și presupusul ei amant în spațiul public.

Irina a publicat o fotografie pe Instagram, unde a transmis un mesaj care este, cel mai probabil, destinat lui Liviu Dragnea.

„Dacă diavolul îi poate convinge pe îngeri să părăsească Raiul, atunci te poate convinge și pe tine să mergi în Iad. Ai grijă pe cine asculți”, a scris Irina Tănase pe contul ei de Instagram.

Citeste si: Primele declarații publice ale lui Paul, presupusul amant al Irinei Tănase: "Am cunoscut-o pe Irina în urma cu mai bine de 10 ani!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Irina Tănase a susținut că nu l-a înșelat pe Liviu Dragnea și că mesajele apărute în spațiul public nu sunt ale ei. De asemenea, a subliniat faptul că nu e prima dată când s-a încercat despărțirea lor și că mereu i-a fost fidelă fostului lider al PSD.

Scandal real sau scenariu regizat? Irina Tănase s-a gândit că Liviu Dragnea a căutat motive să se despartă de ea

Irina Tănase a luat în calcul inclusiv varianta ca Liviu Dragnea să regizeze toată această situație și el să-i fi înscenat întâmplarea cu mesajele doar pentru a se despărți de ea fără explicații și complicații.

Citeste si: Irina Tănase a rupt tăcerea după despărțirea de Liviu Dragnea! Ce mesaj i-a trimis politicianul în miez de noapte

„M-am gândit inclusiv la faptul că el ar fi vrut să ne despărțim și că ar fi regizat acest scandal pentru a nu mai fi nevoit să-mi ofere explicații. Mi-au atras atenția și alte persoane din apropierea mea că ar fi posibil”, a mărturisit Irina Tănase.

Chiar dacă sunt despărțiți, Irina a spus că Liviu Dragnea este omul alături de care se vede toată viața, și a transmis oamenilor să nu mai fie atât de răi, mai ales în prag de Sărbători.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.