Cum au apărut primele sloturi online

Author: Oana Iosif

Primele sloturi, cunoscute la noi în țară și sub denumirea populară de păcănele, datează încă din anul 1894. Potrivit datelor istorice, primul slot a fost inventat de Charles Fey și avea denumirea de Liberty Bell.

Primul slot era alcătuit din trei role rotative și o singură linie de plată. Sistemul de plată era însă unul complet automatizat. De la primul slot Liberty Bell și până în prezent, aparatele au cunoscut o evoluție remarcabilă. Celebrele fructe au fost incluse însă mai târziu la aparate. Abia în jurul anului 1907 simbolurile fructelor au fost adăugate la păcănele. În prezent, majoritatea sloturilor au conci role și mult mai multe linii de câștig.

Anul 1920 aduce un alt reper important în istoria sloturilor. Mills Novelty Co. a creat funcția denumită „Skill Stop”, prin care puteai opri rolele printr-o singură apăsare de buton.

În anul 1986 a fost inventat și câștigul jackpot. IGT este compania care a pus în joc Megabucks, primul jackpot progresiv.

Jocurile de noroc nu au fost tot timpul apreciate, iar potrivit BetRomania.com, acestea chiar au fost interzise ani întregi. Un exemplu concret a avut loc în anul 1902, atunci când SUA le-a interzis definitiv. Jocurile de noroc au fost legalizate în Nevada în anul 1931, iar apoi alte state i-au urmat exemplul.

Sloturi online

Sloturile au devenit tot mai populare, iar o bună parte din spațiul cazinourilor era rezervat de astfel de mașinării. Cu toate acestea, jocurile de noroc și implicit sloturile au devenit mult mai populare după ce au fost disponibile online. Primul cazino online a fost înființat în anul 1986, iar de atunci popularitatea jocurilor de noroc este în creștere.

După anul 2010 au apărut tot mai multe sloturi online și cazinouri online care puneau la dispoziția pariorilor diferite jocuri care le puteau aduce câștiguri consistente.

Un top sloturi online este tot mai greu de alcătuit în zilele noastre deoarece pe piața sunt mii de variante. Fiecare dintre ele vine cu o serie de particularități menite să atragă cât mai mulți jucători.

Printre cele mai populare jocuri de noroc online se numără ruleta, poker și blackjack. Tot în cadrul acestui capitol trebuie să amintim și de pariurile sportive, care ocupă un loc important în preferințele pariorilor.

Shining crown este unul dintre sloturile preferate de mulți jucători. Aceasta este dezvoltat de EGT Interactive și are zece linii de plată. După fiecare câștig jucătorii pot opta să-și dubleze suma prin jocul „roșu/negru”. Concret, jucătorii vor trebui să ghicească ce culoare are următoarea carte. În cazul în care ghicesc, câștigul se va dubla, iar în caz contrar vor pierde câștigul.

Simbolurile jocului sunt clasicele fructe, șeptari, clopoței și coroană, în timp ce designul și gameplay-ul sunt atrăgătoare și intuitive.

Indiferent de design, numărul de role sau numărul de linii câștigătoare, cert este că sloturile au atras de partea lor tot mai mulți jucători, atât în mediul online cât și la aparatele clasice. Pe lângă câștigurile clasice, pariorii sunt atrași de sumele mari ce pot fi câștigate și la jackpot.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.