Cele mai apreciate 5 jocuri de păcănele în această iarnă

Author: Oana Iosif

Iarna și-a intrat în drepturi în cea mai mare parte a țării. Urmează câteva săptămâni în care va fi foarte frig, cele mai indicate distracții fiind cele indoor. Dintre ele, sloturile online oferă relaxare și, în același timp, pot aduce și niște bani în plus.

Cazinourile online au făcut deja un top al celor mai apreciate jocuri din această iarnă. În continuare, vă vom prezenta 5 dintre acestea.

BUFFALO BLITZ II

Produs de Playtech, e un joc cu volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că rotirile câștigătoare nu sunt foarte dese, dar că ele aduc câștiguri semnificative atunci când vin. Jucătorii sunt purtați pe câmpiile nemărginite din America din Nord (aflate pe fundal), acolo unde aleargă în voie puternicii bivoli.

Simbolurile principale sunt reprezentante de animale: bivolul, ursul brun, ratonul, ghepardul și elanul. Trei simboluri „Free Games” (simbol Scatter) declanșează 8 jocuri gratuite cu 14.000 de moduri de câștig. În cadrul acestei serii, diamantul (care este totodată și simbol Wild) înmulțește câștigurile cu x2, x3 sau x5, iar două simboluri „More Free Games” aduc alte 5 runde gratuite suplimentare.

Efectele vizuale sunt deosebite. Atunci când formează o combinație câștigătoare, bivolii dau impresia că aleargă spre tine. Șase pictograme ale bivolului aduc un câștig de 600 de monezi.

GOLD VOLCANO

Este produs de Play'n Go, având volatilitate ridicată. Grafica înfățișează un vulcan plin cu diferite simboluri ce reprezintă pietre prețioase. Simbolurile care formează combinații câștigătoare dispar și sunt înlocuite de altele în cadrul aceleiași runde, favorizând câștigurile în cascadă. O dată cu fiecare câștig, nivelul magmei se ridică spre gura vulcanului. Cu siguranță îți dorești să vezi o erupție, pentru că atunci „plouă cu bani”.

Simbolul Wild este piatra prețioasă albastră, iar simbol Scatter este roca vulcanică ce transformă simbolurile prețioase în aur. Funcția specială Dormant se declanșează în timpul jocului principal, în mod aleatoriu, atunci când nu există niciun câștig în timpul unei învârtiri. Există trei variante pentru această funcție:

 

  • Rumble - Grila se „zguduie”, simbolurile merg pe poziții noi și este adăugat un Scatter

  • Lava - Vulcanul erupe, grila devine 4-5-6-7-7-4-5, iar Simbolurile Mystery Lava se transformă

  • Excavate - 3-5 simboluri Wild sunt plasate pe poziții aleatorii.

O altă funcție importantă este funcția Eruption, care declanșează cinci rotiri gratuite pe o grilă 8x8.

PYRAMID KING

Este un slot produs de Pragmatic Play, cu volatilitate medie spre ridicată. Egiptul Antic revine în actualitate, iar jucătorul este în rolul exploratorului care pleacă în căutarea comorilor deținute cândva de faraoni. Se poate spune că acele comori sunt la vedere, pentru că în partea superioară a ecranului sunt afișate cele trei jackpoturi: cel mic (verde), de 30x miza totală, cel mediu (violet), de 100x miza totală și cel mare (roșu), de 1000x miza totală.

Iconograma pisicii sacre este cel mai valoros simbol, cinci pisici aducând un câștig de 200x miza rotiri. Simbolul Wild este statuia de aur a faraonului, iar simbolul Scatter este papirusul care declanșează rotiri gratuite. Funcțiile speciale sunt activate de șase simboluri ale cămilei. Jackpotul mare este declanșat când toate cele 15 poziții sunt ocupate de pictograma cămilei.

MEDUSA II

Este un joc produs de NextGen Gaming, are 243 de linii de plată și volatilitate medie. Creatura din mitologia greacă, care are șerpi în loc de păr, este foarte prietenoasă cu jucătorul. Turned to Stone Respins, Once Bitten Bonus si Pegasus Bonus sunt cele trei jocuri-bonus ale acestui slot, fiecare aducând recompense semnificative. Medusa poate folosi abilitatea consacrata de a împietri lucruri și simboluri pe role, astfel încât câștigurile să se tripleze.

Chipul Medusei este simbol Wild, care substituie toate celelalte simboluri când se pot forma combinații câștigătoare și, în același timp, plătește 500 de monede dacă apare de cinci ori pe ecran. Simbolul Scatter este chiar logo-ul jocului, în timp ce șarpele care iese dintr-un coif este cel mai valoros dintre simbolurile obișnuite (plătește până la 400 de monede).

HOT TO BURN

Este produs de Pragmatic Play și oferă o volatilitate medie. E unul dintre cele mai populare sloturi cu fructe și șeptari, care poate fi încercat în varianta demo pe SlotV Casino, iar acest lucru se datorează faptului că rulează excelent pe aproape orice dispozitiv, graficii „fierbinți”, sunetelor incitante și câștigului maxim posibil - 1.000x miza.

Sunt opt simboluri în total pe rolele jocului, șeptarul fiind mai valoros dintre ele. În topul valorilor urmează pictogramele reprezentând pepenele roșu și căpșuna, care plătesc până la 100x mixa. Steluța aurie este simbol Scatter.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.