Prima declarație a Nicoletei Dragne după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 dec 2021, 13:46

Nicoleta Dragne, primul mesaj dupa Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Nicoleta Dragne a fost eliminata din competitia Bravo, ai stil! Celebrities in sambata ce tocmai a trecut.

Nicoleta Dragne a iesit din competitia Bravo, ai stil! Celebrities, intr-o Gala eliminatorie de care concurentele au avut parte intr-un mod fulgerator, Ilinca Vandici anuntand acest lucru chiar inainte sa inceapa editia. La duel, la sfarsitul emisiunii, au ramas Mellina si Nicoleta. Mellina era sigura ca parasi competitia, insa surpriza cea mare a venit atunci cand s-au afisat voturile pe ecran si anume ca Nicoleta Dragne este cea cu procentajul cel mai mic dintre cele doua.

Citeste si: Nicoleta Dragne a recunoscut cu ce s-a ocupat în Anglia cât timp a fost plecată! Fostei concurente Bravo, ai stil! Celebrities nu îi este rușine cu trecutul ei

Nicoleta Dragne, prima reactie dupa ce a fost eliminata de la Bravo, ai stil! Celebrities

In cadrul show-ului, Nicoleta a avut un moment extrem de emotionant alaturi de fiul ei, Vladimir si cu toate acestea concurenta a fost votata sa paraseasca competitia.

La cateva zile dupa eliminare, Nicoleta a scris si primul mesaj pe Instagram despre acest lucru." „Îmi doream să plec de ceva vreme, dar nu am vrut s-o las pe Ruxi singură. Ea a fost singurul motiv pentru care nu m-am ”îmbolnăvit” brusc sau alte scuze. Nu poți să ieși de sub contract, doar că nu mai ai chef tu să faci parte din proiect."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ruxi, mesaj pentru Nicoleta Dragne chiar in timpul emsiunii Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Unul din marile regrete ale lui Maurice Munteanu: "Mi-ar fi plăcut să o cheme Nora!" Nimeni nu știa acest lucru despre juratul Bravo, ai stil! Celebrities

Cea care a reactionat in mod public dupa eliminarea Nicoletei a fost Ruxi care a legat o prietenie stransa cu fosta concurenta:"" Ruxi: "Asta a fost socul zilei, nici nu stiu să descriu ce simt.

Simt o groaza de lucruri, socata, panicata, dezamăgită. Nu mă așteptam să plece ea, era o concurenta și cu prezenta și cu inteligenta, avea tot, aboslut tot pachetul de care avea nevoie aceasta emisiune și poate am rămas singura de tot și de aia zic că poate sunt speriata. Nu mai am tovarășe cu care să schimb o gluma că de tovarășe nu mai zic. Acum, nu stiu, pare-se că toate suntem singure acum, nu mai exista nicio alianță, fiecare e pe cont propriu, nu stiu..."
  

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.