Anamaria Prodan, primele declarații despre bărbatul în compania căruia a fost surprinsă. Impresara a spus adevărul despre presupusul partener

Autor: Diana Tilă

Anamaria Prodan, primele declarații despre bărbatul în compania căruia a fost surprinsă.

Sursa: Facebook Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a recționat după ce în presă au apărut zvonuri potrivit cărora celebra impresară și-ar fi refăcut viața.

Gurile rele au spus că Anamaria Prodan ar fi implicată într-o nouă relație sentimentală . Agentul FIFA a reacționat dur la adresa jurnaliștilor care au publicat informațiile respective. Ce mesaj le-a transmis impresara.

Citeste si: Ce asemănare există între Anamaria Prodan și Dani Mocanu? Care a fost reacția impresarei la melodia artistului: „Valoarea la valoare trage”

Anamaria Prodan, adevărul despre presupusul ei nou partener

Anamaria Prodan a declarat pentru Playtech că bărbatul în compania căruia a fost surprinsă recent este doar un partener de afaceri, iar între ei nu există altă relație.

"M-am săturat să-mi văd numele asociat cu toți partenerii de afaceri, cu toți bărbații care stau lângă mine pentru o secundă în poză! Acești oameni au familii! Mă numesc Anamaria Prodan.

Nu uitați! Nu am amanți.

Nu îmi pun copiii în situații jenante. Îmi respect prietenii și le respect familiile. Dacă cineva apare în viața mea, eu sunt prima care vă voi anunța.”,  a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru  Playtech.ro.

Citeste si: EXCLUSIV! Laurențiu Reghecampf, cu ochii in lacrimi in primul interviu dupa divort:"Fetița mea a murit la un an și doua luni, tata acum trei ani și mama are cancer!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Sătulă de speculații, Anamaria Prodan a postat un mesaj amenințător pe contul său de Instagram. 

„Va anunț oficial si este valabil pentru toate publicațiile care au scris asemenea prostii că vă voi da în judecată și eu si oamenii despre care scrieți doar de dragul vizualizărilor.

Chiar nu mai aveți pic de Rușine? Chiar nu mai aveți limită? Dragoș are familie! Are părinți! Suntem prieteni de ani de zile!

Suntem parteneri de business. Cum va permiteți să scrieți așa ceva? Chiar nu mai există nici o limită a bunului simț? Aveți o ora să scoateți aceste aberații! În caz contrar, până diseară notificările sunt la dvs la redacție, si din partea mea, și a lui Dragos.

Să vă fie rușine căci nu mai aveți o umbră de demnitate! Probabil vă va da Dumnezeu exact așa să se uite copiii dvs în ziare si pe net sa vadă asemenea mizerii.”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Anamaria Prodan, printre cei mai bogați români

Anamaria Prodan a intrat în Top 300 cei mai bogați români. Impresara ocupă locul 141, cu o avere estimată în jurul a 40-60 de milioane de euro. 

141? Sunt locul 141 după ce mi-a fost sustrasă o mare parte din avere. Dar o să recuperez și o să fiu în top 50. Am afaceri mai multe domenii, am în imobiliare, în domeniul sportiv, în fashion, în televiziune și am investit și în cryptomonede.

Imobiliarele reprezintă cam 50% din averea mea. Cam 30% din avere este investită și provine din fotbal, din ceea ce am făcut eu în fotbal. Restul de 20 de procente se învârtește în domenii precum televiziunea, dar și în cryptomonede.

Să nu uităm de afacerea cu modă, cea de care se ocupă fiica mea, e fix în domeniul ei, se și pricepe, a lucrat ca model și are studii în domeniul economic ”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.