Cadouri inspirate de sărbători pentru tine și cei dragi. Unde le găsești

Author: Oana Iosif

FineStore.ro, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice, aduce doar vești bune de sărbători! Mii de produse 100% originale au prețuri mici în această perioadă, astfel încât mesele de sărbătoare să nu fie lipsite de savoarea pe care o aduc licorile tale preferate.

Fie că te pregăteșți pentru masa de Crăciun sau de Revelion sau intenționezi să le oferi în dar prietenilor un cadou de sărbători, pe FineStore.ro ai de unde alege! Prețuri mici au toate categoriile de băuturi alcoolice: de la whisky, rom, vodkă, tequila, gin, lichior, vin, coniac, vin spumant sau șampanie și până la băuturi tradiționale. Printre brand-urile care nu lipsesc din oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice se numără: Dictador, Masi, June, Mozart, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul sau Frapin.

Așa că, dacă vrei să ai în colecția ta de băuturi licori deosebite și unicat sau intenționezi să faci un cadou special cuiva drag de Crăciun sau să impresionezi gazdele când mergi la masa festivă, fără să-ți pui bugetul în pericol, atunci FineStore.ro este locul perfect unde găsești tot ceea ce cauți în materie de băuturi alcoolice și nu numai.

Cele mai pertinente opinii vin însă de la clienți: „Produse de calitate, prețuri imbatabile, livrare imediată! Recomand FineStore.ro!”, ” Am comandat deja de câteva ori de pe site. Și de fiecare dată comanda a fost ceea ce trebuie. Un mare plus este că ajunge foarte repede!” , ”Recomand cu toată încrederea. Produse identice cu ce am consumat și în afară țării. Împachetate cu grijă, expediate rapid”.

În mod normal, livrarea comenzilor efectuate pe FineStore.ro se face în una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate. În plus, livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 199 de lei, iar, pentru clienții care solicită livrarea la adrese multiple, FineStore.ro asigură și acest serviciu.

Comenzile pot fi ridicate și personal din depozitul FineStore din Șoseaua de Centură Nr.30A, loc. Tunari, jud. Ilfov, sau din magazinul din Bulevardul Aerogării, Nr. 2-8, Sector 1, București, acolo unde specialiștii FineStore.ro le oferă toate răspunsurile și îndrumările necesare celor care le trec pragul.

Experții FineStore sunt recunoscuți pentru profesionalismul lor. Acest lucru îl menționează clienții în aproape toate recenziile. ”Servicii și produse de calitate. Personalul este superamabil și te asistă în decizia achiziționării unui produs în cazul în care eșți puțin mai nehotărât”, ”Preț bun, livrare rapidă, produse ambalate bine pentru siguranță, personal amabil”, ” Comand de ceva timp de la Finestore, găseșți cam tot ce vrei la prețuri bune. De obicei, comand în drum spre ei și mai mult de 10 minute n-am așteptat să fie gata comanda”. În 2022, FineStore intenționează să deschidă și alte magazine în locații din București! Sărbători fericite!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.