Cum arată fiul Andreei Mantea? David seamănă leit cu mama sa

Autor: Catalina Giol
Actualizat: 23 sep 2022, 08:55

Andreea Mantea și David la o plimbare cu bicicletele

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute și iubite vedete din showbiz-ul românesc. Ea și fiul său petrec foarte mult timp împreună și nu se sfiesc din a le arăta și fanilor acestora ce fac cei doi și cum se distrează împreună. Iată cum arată fiul moderatoarei TV.

David este fiul Andreei Mantea și rodul iubirii dintre ea și Cristian Mitrea, fostul său iubit. Băiatul s-a născut prin cezariană la data de 27 mai 2015 la o clinică privată din București. În prezent copilul se bucură de frumoasa vârstă de 6 ani, însă se apropie cu pași repezi de ziua împlinirii celor 7 anișori pe care urmează să îi sărbătorească în primăvara anului 2022.

Andreea Mantea își iubește băiatul extraordinar de mult și încearcă să petreacă cu acesta cât de mult timp este posibil. Cei doi se înțeleg foarte bine și se iubesc extraordinar de mult. Vedeta îi oferă celui mic tot ce poate și încearcă să îi fie alături ori de câte ori are nevoie.

Cum arată fiul Andreei Mantea?

Băiatul în vârstă de 6 ani se bucură de toate momentele petrecute cu mama sa care încearcă să îi ofere tot ce are nevoie cel mic.

Mai mult decât atât, vedeta nu se sfiește din a-l poza pe David și a încărca pozele pe rețelele de socializare. Majoritatea fanilor săi sunt foarte încântați de imaginile cu cel mic și transmit mesaje care mai de care mai frumoase în mediul online. Iată cum arată David, fiul Andreei Mantea:

Citeste si: Andreea Mantea își deschide sufletul în fața telespectatorilor, într-o ediție de colecție “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Povestea nașterii lui David

Andreea Mantea l-a fost adus pe lume pe fiul său la data de 27 mai 2015 prin cezariană la o clinică privată din București. Vedeta s-a bucurat extrem de tare în momentul în care și-a văzut pentru prima dată copilul și a simțit un sentiment puternic de dragoste la prima vedere pentru cel mic.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bucuria enormă pe care a simțit-o faimoasa prezentatoare TV după momentul nașterii s-a datorat și faptului că aceasta a trăit ani la rând cu informația eronată conform căreia nu ar putea avea un copil, din cauza unei probleme de sănătate.

Cu toate acestea, Andreea Mantea a întrecut oricare așteptare și și-a depășit condiția reușind să aducă pe lume un băiețel frumos și sănătos.

Citeste si: Andreea Mantea a vorbit despre perioada în care și-a dat seama că este gravidă: „Am simțit și am știut eu”

Totuși, ziua nașterii lui David nu a fost un eveniment doar plin de fericire și bucurie, ci și unul puțin trist pentru moderatoarea TV deoarece a fost nevoită să treacă peste greutățile nașterii și să se bucure singură de aducerea pe lume a micuțului.

Fostul iubit al Andreei Mantea nu a fost prezent la spital atunci când tânăra mămica l-a născut pe David, ba chiar s-a despărțit de vedetă în momentul în care a aflat că aceasta este însărcinată.

Moderatoarea de televiziune a declarat în urmă cu ceva timp că nașterea fiului său a fost unul dintre cele mai grele momente pe care le-a depășit pe parcursul vieții sale. Acest lucru se datorează faptului că a fost nevoită să treacă de una singură peste acest eveniment plin atât de sentimente de bucurie cât și de tristețe și dezamăgire. Cu toate acestea, Andreea Mantea a declarat că nu își dorește să țină ascuns fiului său niciun detaliu despre tatăl acestuia, ba mai mult consideră că cel mic este îndreptățit să primească toate informațiile și toate răspunsurile la orice fel de întrebare.

„Cel mai greu mi-a fost când am născut.(...) Stau și mă gândesc, toată lumea îmi spune ce ne facem că o să crească copiii și ce o să-i spui când o să audă, ce o să știe? Copilul meu o să fie pregătit să audă tot ce s-a întâmplat, nu vreau să-l mint, vreau să înțeleagă tot, vreau să nu aibă semne de întrebare”, a declarat Andreea Mantea.

Care este relația dintre Andreea Mantea și Cristian Mitrea?

Chiar dacă Andreea Mantea și Cristian Mitrea s-au despărțit în urmă cu câțiva ani, relația dintre aceștia este în mare parte una bună, bazată pe prietenie și respect. Acest lucru se datorează în mare parte fiului lor care are nevoie de ambii părinți pentru a avea parte de o copilărie fericită și împlinită.

Tatăl lui David plătește o pensie alimentară în valoare de 200 de euro pe lună și încearcă să petreacă cât de mult timp poate împreună cu fiul său. Acesta dorește să îi ofere o relație tată-fiu puternică în ciuda faptului că el și fosta sa iubită nu mai sunt împreună. Cristian Mitrea încearcă să fie alături de copilul său ori de câte ori acesta are nevoie de câte ceva și vrea să aibă un rol important în creșterea și dezvoltarea celui mic.

 

Sursă: spynews.ro