Avocata surorilor lui Petrică Mîțu Stoian, prima reacție după evenimentul de la Sala Palatului: "A fost o scăpare regretabilă!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 sep 2022, 00:50

Ce spune avocata surorilor lui Petrica Mitu Stoian dupa evenimentul de la Sala Palatului

Avocata celor doua surori ale regretatului interpret Petrica Mitu Stoian si-a exprimat punctul de vedere in legatura cu spectacolul organizat la Sala Palatului.

Avocata surorilor lui regretatului interpret de muzica populara care s-a stins din viata pe 6 noiembrie la sectia ATI in urma unor complicatii post COVID, si-a exprimat punctul de vedere in legatura cu atitudinea organizatorilor spectacolului de la Sala Palatului la care ar fi trebuit sa participe si artistul. La eveniment au fost prezenti fosti colegi ai regretatului interpret precum Constantin Enceanu, Steliana Sima, Mariana Ionescu, Maria Dragomiroiu și Nicu Paleru.

Insa nimeni din familia artistului nu a fost prezent la eveniment si asta pentru ca tot nimeni nu a invitat niciun membru al familiei.

Citeste si: Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian îl face mândru pe regretatul artist chiar și după moartea lui! Alin Gabriel Matei a fost premiat

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pozitia avocatei surorilor lui Petrica Mitu Stoian dupa evenimentul de la Sala Palatului

”Am citit că a fost acel spectacol, am aflat din presă, dar după ce a avut loc. Ne-am fi bucurat dacă surorile ar fi fost anunțate, ar fi venit sigur să fie alături de toți prietenii și admiratorii fratelui. Ar fi fost foarte frumos. Cred că a fost o scăpare regretabilă, nimic mai mult, nu cred că este vreun motiv de nemulțumire, dar ne-am fi bucurat dacă organizatorii ar fi anunțat și atunci sigur ar fi venit și surorile să se întâlnească cu

toți colegii care au fost de față, cu toți admiratorii.

Declaratia avocatei surorilor lui Petrica Mitu Stoian dupa spectacolul la care ar fi trebuit sa participe si regretatul Petrica Mitu Stoian

Citeste si: Care a fost, de fapt, relația dintre Petrică Mîțu Stoian și Constantin Enceanu: „Era slăbuț, nu te dădea pe spate”

Ne gândim că dacă prin intermediul dumneavoastră ne exprimăm această…să nu zic deziluzie, pe viitor vor mai fi și alte spectacole și vom onora cu prezența.

Cred că ar fi frumos pentru toți să ne amintim împreună de Mîțu Stoian, care a fost cântărețul nostru, al unei națiuni întregi. Și familia ar fi venit și ar fi onorat cu prezența acest spectacol, chiar dacă numai un moment a fost pentru Petrică, din respect față de colegi. Dacă se mai organizează ar fi bine să anunțe și familia, cred că ar fi mai bine pentru toți”,