Ministrul Muncii, Marius Budăi, promite că pensiile și alocațiile vor crește din 2022! „PSD nu e USR și PSD nu îi vrea pe cetățenii români săraci”

Autor: Lavinia Medrea

Ministrul Muncii, Marius Budăi, promite că pensiile și alocațiile vor crește din 2022! „PSD nu e USR și PSD nu îi vrea pe cetățenii români săraci”

Sursa: Facebook Marius Budăi

Marius Budăi, ministrul Muncii, a transmis joi că pensiile, alocațiile copiilor și salariul minim pe economie vor crește obligatoriu din 2022, cu toate că USR spune că va ataca la Curtea Constituțională legea bugetului.

Marius Budăi a asigurat în direct cetățenii că pensiile, alocaţiile și salariul minim pe economie vor fi majorate începând cu anul 2022.

Pensiile și alocațiile vor crește din 2022! Marius Budăi: „PSD nu îi vrea pe cetățenii români săraci”

„Să stea lumea liniştită că PSD nu e USR şi PSD nu îi vrea pe cetăţenii români săraci.

Astăzi s-a probat bugetul în Parlament şi urmează promulgarea.

Dacă mai era nevoie de încă o dovadă în plus, după acel procent de 9,4% din PIB în care au inclus şi pensiile plătite în baza unor legi speciale, mai avem încă una acum când vor să atace la CCR bugetul. O să-i dezamăgesc pe USR-işti!

Citeste si: Pensiile se măresc începând cu luna ianuarie a anului 2022! Ministrul Muncii a făcut anunțul: „Nu vor avea în luna ianuarie un venit mai mic de 2.200 de lei”

De la 1 ianuarie toate acele majorări de salariu minim, alocaţii, pensii, acel ajutor financiar, dar şi indemnizaţia a 13-a pentru persoanele cu dizabilităţi vor fi plătite în cuantumul prevăzut în OUG. Vor fi majorate. Să stea linitiţi cetăţenii. Le transmit în prag de sărbători să nu se panicheze din această cauză, chiar dacă USR va face acest atac josnic la CCR, noi vom găsi soluţii şi avem deja soluţii să rezolvăm problema.

Pensiile vor fi plătite în cuantum majorat”, a transmis Marius Budăi, ministrul Muncii. 

Marius Budăi, atac fără precedent către USR: „Numai manipulări și nimic concret”

„Mă aştept să văd ce am văzut şi până acum. O nepăsare totală din partea USR pentru cetăţenii României. Numai manipulări şi nimic concret. Aceste atacuri, dacă vor fi, cu siguranţă vom găsi soluţii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mai mulți bani pentru pensionari de la 1 ianuarie! Ministrul Muncii a făcut anunțul în urmă cu doar câteva momente

„Ce n-au înţeles cei de la USR că CCR nu se pronunţă pe oportunitate. Bugetul e construit din voinţă politică pe oportunităţi şi priorităţi. Nu are CCR cum să spună că e neconstituţional”, a explicat ministrul Muncii, Marius Budăi, atunci când a fost întrebat dacă se așteaptă la alte atacuri și alte acte normative la CCR din partea USR.

Marius Budăi a publicat cupoanele de pensii cu noile valori!

Marius Budăi a anunțat săptămâna trecută că a fost aprobată ordonanţa prin care pensionarii care au venituri de maxim 1.600 de lei vor primi în luna ianuarie restul banilor necesari până la suma de 2.200 de lei.

Pentru că și-a dorit să asigure pensionarii că majorarea pensiilor va fi făcută, Marius Budăi a anunțat că va posta cupoanele tipărite cu noile valori.

Ministrul Muncii s-a ținut de cuvânt și a transmis următoarele pe pagina sa de Facebook:

„#PSD Ne ținem de cuvânt!

Acum, în Ajun de Crăciun, vreau să-i asigur pe părinții și bunicii noștri că, în luna ianuarie, pensiile se vor plăti la noile valori majorate.

Se tipăresc taloanele de pensie aferente lunii ianuarie a anului 2022, care conțin mărirea pensiei minime, cu 25%, la 1.000 de lei, mărirea valorii punctului de pensie la 1.586 de lei, dar și acordarea ajutorului financiar pentru seniorii României care au valoarea pensiei mai mică sau egală cu 1.600 de lei, până la concurența sumei de 2.200 de lei!

Noi, PSD, vă asigurăm de tot respectul și prețuirea noastră!”, a scris Marius Budăi pe pagina lui personală de Facebook.