Un renumit actor turc a fost la un pas de moarte, după ce camionul în care se afla a luat foc! Iată ce a pățit celebrul Tolga Karel!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 sep 2022, 03:40
actori turci Foto(7)
Actorul Tolga Karel a vazut moartea in fata ochilor
Sursa: gecce.com.tr

Celebrul actor Tolga Karel și-a anunțat fanii pe contul lui de socializare că s-a întors din morți! Acesta a supraviețuit miraculos dintr-un incendiu.

Celebrul actor, Tolga Karel, care locuiește în America de aproximativ 5 ani. După ce a renunțat la actorie, a pus bazele unei companii de logistică și a anunțat de curând că s-a întors din morți. Acesta a publicat pe contul lui de socializare momentele în care primul camion pe care l-a cumpărat anul trecut s-a făcut scrum în fața ochilor săi, însă el a reușit să scape nevătămat.

Un renumit actor turc a fost la un pas de moarte, după ce camionul în care se află a luat foc!

Tolga Karel, în vârstă de 43 de ani le-a împărtășit fanilor săi din mediul virtual un eveniment trist pe care l-a trăit anul trecut, cand a fost la un pas de moarte.

Tolga Karel, care locuiește de mult timp în America, unde și-a înființat propria companie de logistică, a spus: „Uite, împărtășesc pentru prima dată”.

El a împărtășit momentele în care camionul, pe care l-a cumpărat pentru prima dată în 2020, a luat foc în timp ce se afla pe autostradă. Camionul de un milion de dolari al lui Karel, care a scăpat cu viata miraculos din vehicul în câteva secunde, s-a transformat în cenuşă.

Actorul, care a postat imaginile cu camionul său care arde în flăcări pe autostradă, a spus: „Nu-mi plac astfel de imagini, dar acesta a fost primul meu camion.

Anul trecut, iulie 2020... Mi s-au rupt frâne în Arizona. Doamne. ferește, m-am aruncat cu greu pe partea dreaptă a camionului în câteva secunde.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Dragul meu camion, prima mea lacrimă s-a transformat în cenuşă în faţa ochilor mei. Toate lucrurile mele au fost arse. Paşaportul meu, totul... Am rămas singur în mijlocul deșertului din Arizona." a spus actorul Tolga Karel.

Citeste si: Care sunt cei mai apreciați actori turci ai momentului conform site-ului imdb.com? Iată cine conduce detașat cel mai recent clasament!

Tolga Karel, care a primit zeci de mesaje de la fanii săi după ce a distribuit imaginile pe contul lui de socializare, a mai adăugat o declarație.
„Dragi prieteni, vă transmit tuturor recunoștința mea nesfârșită pentru toate rugăciunile voastre, dar acest eveniment a avut loc anul trecut.”, a spus Tolga Karel, potrivit haberturk.com.tr

Citeste si: Doi actori celebri din Turcia au făcut primele probe pentru nuntă! Cei doi îndrăgostiți au depășit criza relației lor și au de gând să se căsătorească!