Manuela de la Puterea Dragostei este însărcinată cu primul copil. A dat vestea cea mare de Crăciun: „A opta minune a lumii! Ești cadoul meu de la Dumnezeu”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 sep 2022, 00:30

Manuela de la Puterea Dragostei așteaptă primul copil 

Sursa: Instagram Manuela Oprișiu

Manuela de la Puterea Dragostei este însărcinată pentru prima oară. Se pregătește să devină mamă și a dezvăluit sexul bebelușului chiar în ziua de Crăciun.

Manuela Oprișiu, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, le-a făcut cel mai frumos cadou de Crăciun prietenilor de pe instagram. A postat o fotografie cu burtica de gravidă și a dezvăluit că este însărcinată pentru prima oară, astfel că în scurt timp va deveni mamă.

Manuela Oprișiu, fosta concurentă de la Puterea Dragoste, însărcinată pentru prima oară

Manuela Oprișiu este însărcinată și a ales să dea vestea într-o zi cu adevărat specială.

În Ajun de Crăciun, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a postat mai multe fotografii pe instagram, iar în dreptul lor a scris un mesaj prin care explică momentele de fericire pe care le trăiește. Manuela de la Puterea Dragostei urmează să devină mamă pentru prima oară, iar din postarea pe care a făcut-o pe instagram, aceasta a dat de înțeles că va avea o fetiță.

Manuela este nerăbdătoare să își strângă micuța în brațe și le-a împărtășit prietenilor virtuali că trăiește clipe magice și că a primit cel mai frumos cadou de la Dumnezeu.

„Tot ce mi-am dorit vreodată... a opta minune a lumii! A trecut ceva timp de când ma rog sa vii, iar Dumnezeu a decis ca acum este momentul nostru, este momentul in care inteleg ca o fărâma de om îmi va aduce mai mult decât tot ce mi au adus ceilalți laolaltă pana acum.

Trebuia sa trec prin multe ca sa fiu cu adevărat pregătită sa te am, ca să rup din mine și sa las tot din mine, ca sa cresc, ca sa nu mă uit, ca sa fiu pe viața a cuiva! Tu ești eu doar ca varianta mea cea mai buna, tu ești cadoul meu de la Dumnezeu pentru tot binele pe care l-am făcut in viața asta si sunt atât de nerăbdatoare sa te văd, sa te aud, sa îți simt mirosul...
O sa te țin in brațe cât vrei tu și încă o secunda! Povestea noastră
e atât de specială, iar eu abia aștept sa ti-o spun.

Te iubesc dintotdeauna si pentru totdeauna, cadoul meu cel mai prețios! Mulțumesc, Dumnezeul meu! Crăciun binecuvântat, oameni dragi! Dumnezeu cu voi!”, este mesajul pe care Manuela Oprișiu, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, l-a postat pe contul personal de instagram. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: O altă concurentă de la Puterea dragostei anunță că e gravidă: "Sunt însărcinată"

Manuela Oprișiu, una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei

Manuela Oprișiu a anunțat că este însărcinată într-un moment în care prietenii ei virtuali nu se așteptau la o astfel de veste. În ultima perioadă, fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu a mai fost atât de activă pe instagram și nici nu a mai făcut postări care să facă trimitere la viața ei personală.

În plus, în cele mai recente fotografii pe care le-a încărcat pe instagram, Manuela de la Puterea Dragostei afișa o siluetă subțire, astfel că nu a dat nimic de bănuit.

Manuela a fost concurentă la Puterea Dragostei, una dintre cele mai controversate din toate sezoanele. Și-a impus punctul de vedere, aceasta fiind foarte vocală și având o personalitate puternică.

Citeste si: Bianca, Manuela, Simina și Ella, dezvăluiri picante din trecutul lor. Ce concurente de la Puterea Dragostei au avut doi iubiți în același timp?