Cui trebuie să spui „La mulți ani!” de Crăciun 2021. Peste 700.000 de români își serbează ziua de nume pe 25 decembrie

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 25 sep 2022, 01:30

Foarte mulți români își serbează ziua de nume de Crăciun 2021

Sursa: unsplash

De Crăciun, pe 25 decembrie 2021, mai bine de 700.000 de români își serbează ziua de nume. Cui trebuie să faci urări în această zi sfântă?

În ziua de Crăciun, foarte mulți români trimit mesaje și cuprinși de magia acestei sărbători uită că pe 25 decembrie 2021 există persoane care își serbează ziua de nume. Iată cine își sărbătorește onomastica în ziua de Crăciun și cui trebuie să spui „La mulți ani!”.

Ce persoane își sărbătoresc ziua de nume de Crăciun 2021? 

În toate casele este motiv de sărbătoare pe 25 decembrie, de Crăciun, însă anumiți români au un motiv în plus să petreacă în această zi.

Conform statisticilor făcute publice de Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, mai bine de 7000,000 de români își serbează ziua de nume de Crăciun 2021. 

Pentru că de Crăciun este sărbătorită Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos, toți cei care au primit la botez numele de Cristi, Cristina, Cristian, Cristiana, Crista, Christian, Crăciun, Crăciunel, Kristian, Cristinela, Cristinel sau alte derivate ale acestora, pe 25 decembrie își sărbătoresc ziua de nume.

Conform statisticilor, în România 379.395 de bărbaţi şi 322.305 de femei au motiv dublu de sărbătoare de Crăciun, aceștia sărbătorindu-și ziua de nume.

Majoritatea sărbătoriților zilei poartă numele de Cristian, în timp ce Cristina este prenumele feminin cel mai des întâlnit în România. 

Astfel, în casele acestor români este petrecere și voie bună în ziua de Crăciun, având în vedere că au motiv dublu de sărbătoare.

Pe 25 decembrie 2021, acești români nu primesc doar clasicele mesaje de Crăciun, ci și urări de „La mulți ani!”

Citeste si: De ce sunt cu adevărat speciale persoanele născute de Crăciun. Ce se spune despre cei care s-au născut pe 25 decembrie

Mesaje pentru cei care își sărbătoresc ziua de nume de Crăciun 2021

Dacă vrei ca pe lângă mesajul de Crăciun să le faci și o urare frumoasă celor care își sărbătoresc ziua de nume de Crăciun, atunci noi am pregătit câteva variante din care să alegi. Cu siguranță le vei face o surpriză frumoasă, având în vedere că mulți români uită că există și persoane care își serbează ziua de nume pe 25 decembrie 2021.

„La mulți ani, Cristina/ Cristian! Să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos și să te bucuri de această zi minunată!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu am uitat nici în acest an de ziua ta de nume, așa că îți doresc multă fericire și sănătate. La mulți ani frumoși și sănătoși!”

„Să petreci în armonie alături de cei dragi sufletului tău și să ai parte de iubire și sănătate. La mulți ani!”

„Dragostea să te însoțească la fiecare pas, să ai parte de fericire, dragoste și foarte multă iubire.

La mulți ani sănătoși!”

„Numele sfânt pe care îl porți să te călăuzească la fiecare pas, să te protejeze de rele și să îți aducă mult noroc. La mulți ani!”

„În această zi sfântă, îți doresc să ai parte doar de lucruri frumoase, de liniște și sănătate. La mulți ani!”

„E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și caldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toata inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit”

„Să ai parte de belșug și sănătate, fericire și mult noroc. La mulți ani!”

„La mulți ani frumoși! Să trăiești cu numele și să ai parte doar de lucruri bune în viața ta. La mulți ani!”

„Credință, speranță, un nou început, iubire, cadouri, prieteni adevărați, de toate aceste lucruri și poate puțin mai mult să ai parte. La mulți ani!”

Citeste si: Mesaje de Crăciun 2021: Cele mai frumoase și amuzante mesaje de trimis apropiaților

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.