Ce cadou a primit Raluca Pastramă de la noul iubit de Crăciun? Fosta soție a lui Pepe, apariție de senzație

Autor: Madalina Maftei

Ce cadou a primit Raluca Pastramă de la noul iubit de Crăciun?

Sursa: Instagram Raluca Pastrama

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, este foarte rezervată când vine vorba de viața personală. Deși și-a refăcut viața după divorț, bruneta își trăiește povestea de iubire în tihnă. Ce cadou a primit Raluca de la noul iubit de Crăciun?

Raluca Pastramă și-a refăcut viața după divorțul de Pepe. Deși este într-o relație de luni bune, vedeta a preferat să-și trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Însă, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, bruneta nu s-a putut abține să nu arate ce cadou impresionant a primit de la noul iubit de Crăciun.

Ce cadou a primit Raluca Pastramă de la noul iubit de Crăciun? Fosta soție a lui Pepe, apariție de senzație

De luni de zile, Raluca Pastramă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat misterios. Aceasta nu a postat nicio fotografie cu bărbatul care o face fericită și îi umple viața de bucurie, însă, în Ajunul Crăciunului, a ținut să posteze cadoul minunant pe care l-a primit de la iubitul ei.

Raluca Pastramă a primit un buchet imens de trandafiri din partea iubitului, iar acest dar minunat nu avea cum să nu-l posteze pe Instagram, însoțit pe fundal de o melodie de dragoste, dar și de o inimioară.

Tânăra este foarte fericită alături de bărbatul care i-a adus liniștea sufletească, însă preferă să-și trăiască povestea de dragoste în tihnă.

Citeste si: Raluca Pastramă iubește din nou! Cine este noul iubit al brunetei. FOTO

Pepe și Yasmine Ody, primele sărbători împreună

La scurt timp după divorț, Pepe și-a refăcut viața alături de Yasmine Ody, tânăra make-up artist.

Cei doi se iubesc cu foc și patos iar acest lucru l-a arătat și oamenilor care îi urmăresc pe rețelele de socializare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pepe și Yasmine sărbătoresc primul Crăciun împreună. Artistul a organizat o petrecere în Ajun de Crăciun, unde au fost prezente și cele două fiice ale artistului din mariajul cu Raluca Pastramă.

Deși au pornit pe drumuri diferite, Raluca și Pepe au rămas în relații bune de dragul celor două fetițe, iar, la rândul lor, fiecare dintre ei au început o altă relație alături de oameni care îi fac cu adevărat fericiți.

Citeste si: Pepe, în vacanță cu fiicele sale și noua iubită. Ce destinație au ales și cum au fost surprinși