Bella Santiago a răsturnat clasamentul Bravo, ai stil! Celebrities. Performanță uluitoare pentru noua concurentă. A egalat-o din prima săptămână pe Ruxi!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 sep 2022, 06:20

Bella Santiago la egalitate cu Ruxi

Sursa: Captură KANAL D

Bella Santiago a facut senzatie in Gala de Craciun Bravo, ai stil! Celebrities cu momentul tulburator din show.

Bella Santiago a reusit o performanta uluitoare la Bravo, ai stil! Celebrities si anume sa o egaleze pe Ruxi, cea mai buna concurenta conform clasamentului din cadrul competitiei de stil. Cele doua se afla acum la egalitate in urma Galei speciale de Craciun. Toate concurentele au apreciat momentul Bellei Santiago, mai ales Ruxi care a spus scurt ca: "Iti da creierul peste cap!"

Bella Santiago in fruntea clasamentului Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: "Doamne, Isuse!" Bella Santiago le-a făcut pielea de găină juraților cu vocea ei, iar Raluca Badulescu a vrut-o de noră

Clasamentul stelutelor din aceasta saptamana ca Ruxi si Bella Santiago sunt la egalitate, pe locul 2 se afla Viviana Sposub si pe locul 3 Raluca Dumitru. Pe ultima pozitie se afla Amna cu 6 stelute.

Juratii au fost pur si simplu coplesiti de prestatia Bellei Santiago de la tinuta pana la vocea care le-a lasat pielea de gaina celor trei titani intr-ale stilului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ruxi si Bella Santiago, la egalitate dupa Gala de Craciun Bravo, ai stil! Celebrities

Tibi a catalogat momentul Bellei drept unul extrem de bulversant. Pentru moment si tinuta, noua concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a primit 5 pe linie din partea juratilor. "Momentul tau a fost realmente tulburator, fetita. Despre tinuta, nu am de spus decat un singur lucru, ca as purta-o. Este o tinuta de 5, fetita, a concluzionat si Maurice Munteanu.

"Momentul tau din seara asta merita ca viata sa fie traita," a

spus si Raluca Badulescu.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.