Program TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de sâmbătă, 25 decembrie 2021 - VIDEO. Gală de sărbătoare în seara de Crăciun. Ilinca Vandici: „Nu sunteți pregătiți pentru ce urmează”

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 25 sep 2022, 07:00

În seara de Crăciun, gala „Bravo, ai stil! Celebrities” va fi una specială

Sursa: Captură KANAL D

Gala „Bravo, ai stil! Celebrities” de sâmbătă, 25 decembrie 2021, se anunță una plină de surprize pentru fanii emisiunii. Poți să urmărești ediția specială de Crăciun atât la TV, cât și online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

În seara de Crăciun, telespectatorii Kanal D vor avea parte de o gală specială „Bravo, ai stil! Celebrities”. Pe 25 decembrie 2021, de la ora 22:00, concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” vor veni în fața fanilor emisiunii cu multe surprize și momente de neuitat.

Gală specială „Bravo, ai stil! Celebrities” în seara de Crăciun. Momente artistice de excepție și multă voie bună

Fiecare gală „Bravo, ai stil! Celebrities” este impresionantă, însă cea care va fi difuzată în seara de Crăciun va fi cu adevărat specială.

Pentru că este o zi importantă pentru toți românii, concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-au pregătit cu ținute speciale pentru seara de Crăciun, care mai de care mai sofisticate. Pe lângă defilările serii, telespectatorii Kanal D vor avea parte și de momente artistice de excepție, de muzică de calitate, dar și de distracție pe cinste.

Victor Slav va dori să demonstreze că este un cântăreț talentat și va interpreta „White Christmas”, în timp ce Maurice Munteanu îi va lua la „roast” pe colegii de platou și pe concurentele rămase în competiție.

Tot în gala „Bravo, ai stil! Celebrities” de Crăciun, în platoul emisiunii își vor face apariția și concurentele din sezonul trecut, mai exact Oana Radu, Deea Codrea, Alexandra Ungureanu, Roxana Nemeș și Gina Chirilă, astfel că distracția va fi asigurată. Fostele concurente vor veni cu sfaturi prețioase pentru vedetele aflate în competiție la momentul actual.

În acest an, emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” va marca o premieră, având în vedere că este pentru prima oară când concurentele, jurații și prezentatoarea emisiunii vor fi alături de telespectatori, în seara magică de Crăciun. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este David, pustiul care a facut senzatie in Ajun de Craciun la Bravo, ai stil! Celebrites și care este îndrăgostit lulea de Viviana Sposub! Băiețelul i-a dedicat cea mai romantica melodie

Vezi Online Video emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” Live pe Kanal D

Gala „Bravo, ai stil! Celebrities” din seara de Crăciun va fi difuzată la Kanal D pe 25 decembrie 2021, de la ora 22:00. Emisiunea face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 22:30, iar sâmbăta, de la ora 22:00.

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” este cel mai complex show dedicat modei din România. Prezentatoarea emisiunii este Ilinca Vandici, iar în acest sezon, la masa juriului se află Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci.

În fiecare seară, de miercuri până sâmbătă, concurentele aflate în competiție se luptă pentru titlul de cea mai stilată femeie din România, dar și pentru premiul pus în joc.

Evident, tensiunile sunt la ordinea zilei, iar conflictele nu întârzie să apară.

Citeste si: Maurice Munteanu, cele mai sincere dezvăluiri despre orientarea lui sexuală: "Mi se părea simpatic un coleg" Juratul a recunoscut ca a fost înșelat

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.