Carismaticul Burak Deniz, protagonistul serialului Povestea noastră, din nou singur! Celebrul actor și iubita lui, modelul Didem Soydan și-au spus adio! Iată ce anume a dus la despărțirea lor fulgerătoare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 sep 2022, 04:45
video Foto(4)

Îndrăgitul actor Burak Deniz și iubita să, modelul Dedem Soydan s-au despărțit după un an de relație! Care a fost motivul despărțirii lor!

Renumitul actor Burak Deniz are 30 de ani și doar câțiva ani de experiență pe platourile de filmare, însă cu toate acestea a reușit să atragă atenția publicului datorită talentului sau desăvârșit și a carismei sale aparte. Telespectatorii din România l-au cunoscut pe celebrul actor încă din anul 2019, când a jucat în serialul Povestea noastră, în care a interpretat magistral rolul principal alături de celebra actrița Hazal Kaya, care i-a fost partenera de platou.

Carismaticul Burak Deniz, protagonistul serialului Povestea noastră, din nou singur!

Burak Deniz s -a născut în anul 1989, în Istanbul, într-o familie de intelectuali. Deși părinții săi și-ar fi dorit să urmeze studiile facultății de istorie, tânărul Burak a decis să se îndrepte către actorie, deoarece avea un talent nativ bine conturat. Însă acesta n-a renunțat nici la prima să mare pasiune, istoria și s-a înscris inițial la Facultatea de Istoria Artelor, în cadrul Universității Sekiz Mart, din Canakkale.

Citeste si: Baris din serialul "Povestea noastra", nu a avut mereu alura de mare cuceritor! Iata cu arata indragitul Burak Deniz, la varsta majoratului!

Iar în paralel a început să practice și modeling. Însă treptat a simțit chemarea către actorie și atunci a decis să urmeze și cursurile unei școli private de teatru, iar la scurt timp a câștigat un prim casting pentru un serial de televiziune, "College Diary", în anul 2011.

Au urmat apoi multe alte roluri în seriale de excepție precum: "Sultan" (2012), "Kacak" (2013), "Yaman" (2014), "Tatli Küçük Yalancilar" (2015), "Gecenin Kralicesi" (2016), "Ask Laftan Anlamaz" (2017). Tot în 2017, Burak Deniz a început filmările și pentru producția "Povestea Noastră", unde a jucat alături de celebra și talentată actrița Hazal Kaya.

Citeste si: Baris din serialul "Povestea noastra" isi adora familia! Iata cele mai frumoase si emotionante imagini in care celebrul Burak Deniz apare alaturi de cele mai dragi persoane din viata sa!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de platourile de filmare, Burak Deniz nu s-a bucurat de același mare succes că în viața profesională. Deși se afla într-o relație de iubire cu un celebru fotomodel, Didem Soydan, presă din Turcia a anunțat în luna noiembrie faptul că talentatul actor s-a despărțit de iubita să după numai un an. La acel moment s-a vehiculat că motivul despărțirii lor ar fi fost gelozia lui Didem pe colegă de platou a iubitului ei, pe de altă parte, s-a scris că actorul era deranjat de postările pe care le realiza iubita să.

Recent, celebul model Didem Soydan a fost surprinsă când ieșea de la un eveniment și a dat cărțile pe față în privința despărțirii sale de Burak.

„Au existat informații despre motivul despărțirii mele de Burak au fost postările mele pe rețelele sociale. Acestea sunt absolut minciuni. După cum a spus el. Nu suntem oamenii atât de înapoiați. Nu vorbim despre viețile noastre private", a

spus Didem, potrivit gecce.com

Citeste si: Care sunt cele mai apreciate seriale turcesti conform site-ului imdb.com? Unele dintre ele sunt difuzate si la Kanal D