Nicole Cherry a răbufnit pe rețelele de socializare! Artista și-a ieșit din minți după ce un internaut a criticat felul în care își îmbracă fetița: ”E trist ce spui”

Autor: Madalina Maftei

Nicole Cherry a răbufnit pe rețelele de socializare!

Sursa: Instagram Nicole Cherry

Nicole Cherry nu s-a mai putut stăpâni și a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce un internaut i-a spus că își îmbracă fetița ieftin. Cum a reacționat proaspăta mămică?

Nicole Cherry este în al nouălea cer, după ce în urmă cu o lună a devenit mămică pentru prima dată. Fericirea atinge cote maxime în familia vedetei, micuța Anastasia le umple sufletele de bucurie pe zi ce trece. Sătulă de sfaturi și reproșuri, Nicole și-a ieșit din minți și a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce un internaut i-a spus că își îmbracă fetița ieftin.

Nicole Cherry a răbufnit pe rețelele de socializare

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Deși are numai 23 de ani, vedeta a devenit mămică în urmă cu doar o lună. Chiar dacă este foarte tânără, cântăreața și-a dorit foarte mult să fie o mămică cochetă și plină de viață.

Fercirea a prins contur în familia artistei de când micuța Anastasia a venit pe lume.

Nicole și iubitul ei, Florin, se simt, în sfârșit, compleți și împliniți.

Deși lucrurile merg perfect în familia lor, gurile rele își fac mereu apariția. Recent, Nicole Cherry a postat pe pagina de Instagram, la secțiunea stories, o fotografie cu fetița ei îmbrăcată în hăinuțe specifice sărbătorilor de iarnă. Un internaunt, fără să-și dea seama, i-a răspuns la fotografie spunând că artista își îmbracă ieftin copilul.

Citeste si: Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie! Cât a costat inelul de logodnă primit de la Florin, iubitul ei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cântăreața și-a ieșit din minți și a postat la story mesajul urmăritorului și i-a spus că:  ”E trist ce spui, având în vedere că are o lună. Stai liniștită, sigur o să aibă mai multe haine decât tine. Și mai scumpe.”.

 

Nicole Cherry a devenit mămică în urmă cu o lună

Nicole Cherry este o mămică extrem de împlinită, iar majoritatea timpului și-l petrece alături de micuța ei.

Pentru un moment, artista a pus cariera pe locul doi și își dedică timpul fetiței sale. Deși este extrem de micuță, Anastasia este foarte virală pe internet datorită fotografiilor pe care mămica ei le postează cu ea.

Citeste si: Nicole Cherry a născut! Solista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Iată primele imagini cu bebelușul