Spargere la Palatul Parlamentului! Un bărbat aflat în stare de ebrietate a confundat Parlamentul cu hotelul

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 27 sep 2022, 03:40

Spargere la Palatul Parlamentului! Un bărbat aflat în stare de ebrietate a confundat Parlamentul cu hotelul

Palatul Parlamentului a fost prădat de hoți, în noaptea de duminică spre luni. Se pare că un cetățean străin aflat sub influența alcoolului a confundat Parlamentul cu hotelul, potrivit Poliției Capitalei.

Spargerea care a avut loc noaptea trecută la Parlament a fost constatată de angajații Senatului și Camerei Deputaților care evaluează, în prezent, câte birouri au fost devastate și care sunt pagubele. Potrivit ultimelor informații ale Poliției Capitalei, hoțul care a intrat în clădire este un cetățean străin, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care a confundat Palatul Parlamentului cu hotelul.

Spargere la Palatul Parlamentului! Un bărbat aflat în stare de ebrietate a confundat Parlamentul cu hotelul

Autoritățile au fost semnalate în jurul orei 04:00 să se prezinte la Palatul Parlamentului, pentru că în interior se află un bărbat în stare de ebrietate. Din primele verificări, se pare că bărbatul a sărit gardul și apoi a spart un geam pentru a intra în clădire. Bărbatul este cetățean străin, iar din spusele polițiștilor ar fi confundat Palatul Parlamentului cu hotelul.

Acesta a fost dus la Secția 17 Poliție, unde va fi audiat și se va stabilit cum va fi pedepsit.

”În dimineaţa de 27.12.2021, în jurul orei 04.00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secţia 17 Poliţie, cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetăţean, aflat în stare de ebrietate. Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam şi ar fi pătruns în clădire”, a

anunţat Poliţia Capitalei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În acest caz se fac cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Citeste si: Mașini de lux, vandalizate în curtea Parlamentului. Mesajele scrise de protestatari cu spray

Cine este bărbatul care a intrat prin efracție în Palatul Parlamentului

Bărbatul care a pătruns prin efracție în Parlament ar fi un cetățean de orgine irlandeză, care după ce a petrecut toată seara în Centrul Vechi al Capitalei a dat o sparegere de toată frumusețea.

Acesta le-a spus polițiștilor că nu știe cum a ajuns în clădire și că, de fapt, voia să ajungă la hotelul unde era cazat. În cursul zileie de azi ar fi urmat să plece la Brașov, potrivit Digi24, citat de oradesibiu.ro.

În cazul bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru distrugere și violare a sediului profesional.

Citeste si: Certificatul Covid, obligatoriu pentru toți angajații! Se anunță amenzi usturătoare pentru cei care nu respectă noile norme