Legătura incredibilă dintre Joseph, logodnicul Andei Adam și fiica artistei! Cum îi spune deja micuța Evelin viitorului soț al cântăreței

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 sep 2022, 00:00

Anda Adam, logodnicul si fiica ei, intr-un platou de televiziune

Sursa: Captură KANAL D

Anda Adam, fetita ei si logodnicul cantaretei au avut o aparutie de senzatie in platou in emisiunea Teo Show.

Ceea ce au putut remarca telespectatorii este legătură puternica de prietenie și atașament pe care Evelin a creat-o cu Joseph, partenerul de viață al Andei Adam și totodată logodnicul ei. Ceea ce nu știau mulți este faptul că micuță deja în spune "tata" celui pe care Anda l-a acceptat în viață ei și de care este extrem de îndrăgostită. Mai mult, și Joseph s-a arătat extrem de atașat de cea mica fiind foarte implicat în relația pe care și-au format-o, după cum spune și Anda.

Citeste si: Anda Adam, implicată într-un scandal cu bătaie în vacanța la munte! Artista ar fi fost zgârâiată pe față! Imagini surprinse de paparazzi

Anda Adam, Joseph si Evelin pentru prima data intr-un platou de televiziune!

Mai mult, țoață lumea a remarcat cât de bine vorbește Joseph limba romana, iar explicația a venit chiar din partea lui: "Sunt născut din părinți romani, la noi în casa s-a vorbit mereu romănește chiar daca m-am născut în Elveția.

Ei au ținut să păstram tradiția, mama face cele mai bune sarmale. Noi le învățam și pe cele din Franța și pe cele din Elveția.

Când veni vorba de romantism, Anda Adam a dezvăluit că Joseph este cel mai romantic pentru că "e și venit de la mama lui, de la Paris."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum s-au cunoscut Anda Adam si Joseph, logodnicul ei

Citeste si: Alexandra Ungureanu a dezvăluit cine este preferata ei din sezonul 7 Bravo, ai stil! Celebrities. Raluca Dumitru a reacționat imediat

Pentru prima data, Anda si Joseph au dezvaluit si cum s-au cunoscut. 

Joseph: Ne-am cunoscut într-un restaurant, la o pensiune din Brașov. A avut ceva deosebit, m-am dus direct la ea, era cu mai multe prietene la o masă, cu vreo șapte sau opt și mi-am luat un scaun și m-am pus lângă ele.

Anda Adam: S-a pus direct lângă mine și vorbea un pic stricat și i-am zis: „Bună, dar tu te de ce...” și mi-a zis că e din Franța. A avut un curaj fantastic. A știut ce își dorește.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.