Unde să îți petreci Revelionul 2022 dacă rămâi în București. Dada Restaurant, locația cu un design aparte și un meniu delicios

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 28 sep 2022, 01:00

Dada Restaurant organizează petrecere de Revelion 2022

Sursa: PR, canva.com

Dacă ai lăsat planurile de Revelion 2022 pe ultima sută de metri, iar acum nu știi unde să îți petreci noaptea dintre ani, Dada Restaurant îți vine în ajutor cu o ofertă de neratat.

Noaptea de Revelion 2022 este una specială, iar dacă nu ai încă planuri și vei rămâne în București în noaptea dintre ani, poți alege să îți petreci ultima seară din anul 2021 la Dada Restaurant. 

Dada Restaurant, locul ideal pentru a-ți petrece Revelionul

Cu un design contemporan, mânacare urbană și o atmosferă relaxantă, Dada Restaurant este locul potrivit pentru a petrece Revelionul 2022 în compania prietenilor și apropiaților. Cu siguranță seara va fi una spectaculoasă, având în vedere că decorul restaurantului este unul avangardist, iar atmosfera este caldă și prietenoasă.

Nu doar decorul te va introduce în atmosfera de sărbătoare, ci și meniul pentru seara dintre ani. Pentru Revelion 2022, bucătarii de la Dada Restaurant au gândit un meniu care să acopere toate gusturile și care să încânte papilele gustative ale celor mai pretențioși petrecăreți.

Din meniul de sărbătoare nu vor lipsi starterele, peștele, mușchiulețul de porc și, bineînțeles, desertul, mai exact celebrul tort merengue Dada. Nici meniul de băuturi nu este mai prejos, astfel că cei care vor alege să își petreacă Revelionul la Dada Restaurant vor avea parte de un open bar, astfel că băuturile preferate vor fi la discreție.

Pentru ca totul să iasă perfect, iar noaptea dintre ani să fie cu adevărat una memorabilă, Dada Restaurant a pregătit un program artistic special, cu foarte multe surprize și lumini, iar DJ Ademar se va asigura că toată lumea va dansa până dimineață.

Dada Restaurant este situat în București, pe Str. Matei Voievod, numărul 94 bis. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.