Anamaria Prodan s-a filmat în timp ce asculta melodia lui Dani Mocanu! Melodia este făcută special pentru impresară

Autor: Lavinia Medrea

Anamaria Prodan s-a filmat în timp ce asculta melodia lui Dani Mocanu! Melodia este făcută special pentru impresară

Sursa: TikTok Anamaria Prodan

De când a divorțat, Anamaria Prodan primește tot mai multe declarații de dragoste din partea bărbaților care și-ar dori să o țină în brațe. Impresara este foarte activă pe rețelele sociale, astfel că, de data aceasta, s-a filmat ascultând piesa lui Dani Mocanu, cel mai mare admirator al ei.

Se știe că Dani Mocanu este îndrăgostit nebunește de Anamaria Prodan, motiv pentru care i-a compus și dedicat o piesă specială, care a ajuns și în atenția impresarei. 

Anamaria Prodan s-a filmat în timp ce asculta melodia pe care i-a dedicat-o Dani Mocanu

Anamaria Prodan este activă pe Instagram și pe TikTok, acolo unde, cu puțin timp în urmă, a postat un videoclip în care asculta melodia pe care Dani Mocanu a făcut-o special pentru ea.

Se pare că impresara știa și versurile melodiei care a luat cu asalt TikTok-ul și fanii celor doi.

Citeste si: Anamaria Prodan, primele declarații despre bărbatul în compania căruia a fost surprinsă. Impresara a spus adevărul despre presupusul partener

Pe lângă asta, Anamaria Prodan nu a ascultat singură piesa lui Dani Mocanu, ci s-a filmat alături de un bun prieten de-ai ei, un bărbat care, de asemenea, este foarte cunoscut în spațiul online, dar mai ales pe TikTok, acolo unde amândoi au foarte mulți urmăritori.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dani Mocanu i-a făcut numeroase declarații de dragoste Anamariei Prodan

Videoclipul făcut de Anamaria Prodan a ajuns la multă lume și a adunat peste 70.000

de reacții din partea urmăritorilor ei, care au fost uimiți atunci când au urmărit videoclipul. 

Citeste si: Adrian Pescariu, reacție neașteptată după ce presa de monden a scris că Anamaria Prodan are deja un iubit

Dani Mocanu nu este singurul manelist care își dorește să intre în grațiile frumoasei impresare. Se pare că și Mihăiță Piticu a făcut o melodie dedicată special pentru Anamaria Prodan, dar fanii au reacționat imediat, spunând că Dani Mocanu a fost primul care a făcut o melodie pentru Anamaria Prodan după ce a divorțat.

Dani Mocanu a spus că este îndrăgostit nebunește de Anamaria Prodan, dar impresara a mărturisit, inițial, că nu știa cine este celebrul manelist și că tot ce face el pe TikTok este o strategie de marketing foarte bine gândită.

„Anamaria Prodan, vin să te iau … bani ai …dar sunt sigur că în viața ta ai dus lipsă de anumite lucruri … te fac fericită”, a scris Dani Mocanu pe Instagram la vremea aceea.