Andreea Mantea a stârnit controverse în online când a apărut îmbrăcată cu rochia de Revelion: "Este evident că ai vreo 5 luni”

Autor: Alice Popescu

Andreea Mantea a primit comentarii rautacioase la adresa siluaetei sale

Sursa: Instagram

Andreea Mantea s-a pozat intr-o rochie rosie, mulata care i-a scos formele in relief.

Andreea Mantea este o femeie extrem de asumata cand vine vorba de viata ei si de cateva luni fanii au tot comenteaza pe baza fluctuatiilor vedetei de greutate speculand mereu ca ar fi insarcinata. Vrand sa puna capat tuturor acestor discutii, Andreea Mantea a explicat clar ca nu este vorba de asa ceva, ci pur si simplu s-a ingrasat din cauza unei boli autoimune de care sufera.

Pozele de pe Instagram care i-au adus Andreei Mantea critici la adresa siluetei

"Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit”,

a spus Andreea Mantea pe InstaStory.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel, vedeta TV a vrut sa isi lamureasca fanii o data pentru totdeauna, insa, se pare ca degeaba deoarece recent, Andreea a postat mai multe imagini cu ea imbracata intr-o rochie mulata, rosie lasandu-i la vedere

imperfectiunile. Vedeta este una asumata si nu apeleaza la trucuri de Photoshop pentru a arata perfect, preferand naturaletea.

Andreea Mantea sufera de o boala autoimuna

Cu toatea acestea, au existat si comentarii despre faptul ca vedeta ar avea cateva kilograme in plus sau ca este din nou insarcinata. Insa, una dintre fane a reactionat ceva mai dur cu privire la restul comentariilor luandu-i apararea Andreei.

Fără comentarii răutăcioase, a spus deja de câteva ori că este doar grasă și nu însărcinată... Și nu e ceva rău să fi grasă... Se prea promovează "perfecțiunea" aici pe instagram încât ați luat-o razna unii... Nu este important exteriorul unei persoane, credeți-mă... Păcat 😔😔 frumusețea nu este eternă și nici kg nu contează... Daca ai un suflet bun... Andreea ești minunată!" a spus persoana respectiva intr-un comentariu pe Instagram.