Ultimul episod “Prizoniera destinului”, in aceasta seara, de la ora 20:00. Zeynep, un destin de poveste

Autor: Oana Iosif

Ce se intampla in ultimul episod din ''Prizoniera destinului''

Ce vedem in ultimul episod din ''Prizoniera destinului''

Evenimente surprinzatoare si emotionante se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, in ultimul episod al serialului “Prizoniera destinului”. Fanii indragitului serial isi vor lua ramas bun de la personajele preferate, care le-au fost alaturi, spunandu-si povestea, saptamani la randul.

Gulbin inca se lupta cu fantasmele trecutului care nu-i dau pace si, in cele din urma, tanara decide sa plece, din nou, din viata mamei Sakine si a surorii Zeynep.

Sakine intra in panica la gandul ca-si va pierde, inca o data, fiica. Zeynep si Baris fac tot posibilul sa o readuca acasa pe Gulbin, insa lucrurile sunt complicate, iar sansele de reusita sunt mici.

Citeste si: Ce vedem in penultimul episod din “Prizoniera destinului”, in aceasta seara, de la ora 20:00! Sakine, vis implinit

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nuh traieste momente de fericire unice, atunci cand Cemile ii da vestea ca vor avea un copil. Zeynep, in urma celor traite de-a lungul vietii, decide sa deschida o fundatie menita sa le ajute pe tinerele singure, care se confrunta cu mari probeme in viata, asemeni vietii pe care a dus-o ea. Baris si Zeynep pasesc increzatori, impreuna, in viata pe care si-au dorit-o…

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, ultimul episod din “Prizoniera destinului”.

Din 3 ianuarie, de la ora 20:00, fanii serialelor turcesti de succes vor fi partasii unei o noi si fascinante povesti de dragoste, odata cu premiera noului serial “Fiica ambasadorului”, ce îi are ca protagoniști pe îndrăgiții actori Neslihan Atagül, în rolul personajului central feminin, și pe Engin Akyürek, în rolul principal masculin.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.