Anamaria Prodan, curtată cu insistenţă de un milionar. Ce cadouri de sute de mii de euro i-a făcut bărbatul misterios

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 30 dec 2021, 14:14

Anamaria Prodan încearcă să-şi vadă de viaţă după divorțul de Reghe şi a învăţat să zâmbească din nou. Ultimele imagini cu impresara arată că se distrează alături de prieteni. Însă, se pare că Ana este curtată de un bărbat misterios.

Anamaria Prodan primeşte încontinuu cadouri de la un bărbat misterios. Acesta i-a trimis impresarei buchete de trandafiri roşii, dar şi mai multe bijuterii.  

Citeste si: Anamaria Prodan le-a dat peste nas haterilor și s-a filmat aproape goală în fața oglinzii: "Oare pot să mă prezint și eu la 49 de ani așa la piscina?"

Cine este bărbatul misterios care o curtează pe Anamaria Prodan

Impresara a devenit foarte activă pe rețelele sociale, unde își ține fanii la curent cu ce se întâmplă în viața sa și le demonstrează că a trecut peste una dinte cele mai grele perioade din viața sa, despărțirea de Laurențiu Reghecampf.

Așadar, sexy impresara postează fotografii cu ea în cele mai incendiare ipostaze, dar și în cele mai extravagante locuri.

Citeste si: Anamaria Prodan s-a filmat în timp ce asculta melodia lui Dani Mocanu! Melodia este făcută special pentru impresară

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent, Anamaria a publicat o fotografie pe contul său personal de Instagram cu o brățară nouă. Potrivit spynews.ro, este vorba despre un cadou. Însă, acest cadou ar fi din partea unui admirator, care o curtează de ceva timp pe impresară.

Fica Ionelei Prodan s-a afişat în mediul online cu o brăţară primită de la acesta, care valorează nu mai puţin de 86.000 de dolari.  Este vorba despre o brățară extrem de scumpă, cu diamante, o bijuterie extrem de finuță și elegantă, însă totodată selectă, distinsă, din colecția Cartier, mai exact Juste Un Clou.

Anamaria Prodan a postat și o piesă specială alături de imaginile cu noua sa brățară. Piesa este una cât se poate de sugestivă, iar versurile vorbesc, pur și simplu, de la sine.

”Îmi iubesc viața, sunt puternică, sunt frumoasă, sunt liberă”, sunt versurile piesei pe care a postat-o sexy impresara.

Citeste si: Anamaria Prodan, în culmea fericirii: "Te iubesc, baby!" Cum a apărut impresara în Lamborghini, în Dubai

Mai mult, acest bărbat îi trimite buchete imense de trandafir roșii, i-a cumpărat un autoturism de lux, un Lamborghini Aventador în valoare de aproape jumătate de milion de euro, potrivit sursei citate mai sus.

Prodan și-a anunțat noua achiziție pe contul de Instagram. „ Mmmmmmm…Lamborghini Aventador Baby. Te iubesc, baby! Aceasta este aleasa „, a scris Anamaria Prodan, la un videoclip în care se urcă la valonul noii sale „jucării”.