MESAJE ȘI URĂRI DE ANUL NOU. Cele mai frumoase mesaje, felicitări și sms-uri pentru Revelion 2022. Ce să le transmiți celor dragi în noaptea dintre ani

Autor: Loredana Dobre
Actualizat: 01 oct 2022, 00:40

Cele mai frumoase mesaje, urări și sms-uri de Anul Nou

Sursa: Shutterstock

Ce le poți transmite prietenilor care nu pot fi alături de tine de Revelion 2022? Iată câteva dintre cele mai frumoase și deosebite mesaje de trimis în noaptea dintre ani!

În ultima zi din anul 2021 este imposibil să-i avem pe toți oamenii dragi alături de noi. Există însă o modalitate simplă și la îndemâna tuturor prin care le putem arăta cât sunt de importanți în viața noastră. Astfel, în noaptea dintre ani, le putem transmite gândurile noastre prin intermediul unor mesaje de Revelion 2022. Iată câteva dintre cele mai frumoase urări pe care le poți trimite în această noapte oamenilor pe care îi prețuiești.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mesaje, urări și sms-uri de Revelion 2022. Ce să le transmiți celor dragi 

  • Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2022!
  • Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma!

Citeste si: Ce program au magazinele de Revelion 2022. Iată cum vor funcționa supermarketurile pe 31 decembrie și 1 ianuarie

  • Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!
  • Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate.
  • Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!
  • LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa să vă fie, Masa, masă ăa rămâie Iar în jurul ei să vie Oameni buni, de omenie, Să v-aducă veselie, Gânduri bune, cumpătate şi urări de sanatate/ Zile multe şi prospere, de la Dumnezeu putere/ Să învingeţi relele ce va-ncurcă vieţile!
  • Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!
  • Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani!

Citeste si: Mesaje de Revelion 2022: Cele mai frumoase și amuzante mesaje pe care să le trimiți celor dragi!

  • Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani!
  • Când Dumnezeu te are drag/ Şi te ia în paza milei sfinte/ Ca arme de-a lupta înainte/ Nu-ţi dă nici bâtă nici toiag/ Îti dă pricepere şi minte. La mulți Ani!

Felicitări deosebite de Revelion 2022

  • La această cumpănă dintre ani, lasă să treacă prin fereastra sufletului tău magia sărbătorilor, lasă-te cuprinsă de fericire şi bucurie şi rămâi aşa pentru tot restul vieţii! Fii raza mea de soare şi luminează-mi această trecere, vino cu mine în lumea dragostei fără sfârşit! La mulţi ani!
  • Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!
  • Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La mulţi ANI!

Citeste si: Ce înseamnă dacă te-ai născut de Revelion. Superstiții despre cei care au venit pe lume în noaptea dintre ani

  • Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!
  • În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un an 2022 minunat!
  • Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună! La mulţi ani 2022!
  • Căţeluş cu părul creţ/ Să ai jeep-ul în coteţ/ Să ai vilă cu piscină/ Pe Madonna ca vecină/ O lopată pentru bani/ La anul şi la mulţi ani!” „Lovite-ar trenul fericirii/ Trăsni-te-ar fulgerul iubirii/ Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!
  • Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!” „Noul An să va aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!

Mesaje de Anul Nou 2022

  • Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!
  • Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul an! Doamne, de Sărbători ajută-mă să uit de persoanele pe care nu le plac, Fă-mă să mă întâlnesc cu cei care îmi plac, Și ajută-mă să fac diferenţa între cei care nu-mi plac şi cei care-mi plac.
  • Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani 2022!
  • LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa să vă fie, Masa, masă să rămâie/  Iar în jurul ei să vie Oameni buni, de omenie/ Să v-aducă veselie/ Gânduri bune, cumpătate şi urări de sănătate/ Zile multe şi prospere, de la Dumnezeu putere/ Să învingeţi relele ce vă-ncurcă vieţile!
  • Când Dumnezeu te are drag/ Şi te ia în paza milei sfinte/ Ca arme de-a lupta înainte/ Nu-ţi dă nici bâtă nici toiag/ Îți dă pricepere şi minte. La mulți ani 2022!

Citeste si: Cum va fi vremea de Revelion 2022. Zonele din țară unde va ninge în noaptea dintre ani. Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 31 decembrie 2021

  • Dragii mei, pentu toate momentele frumoase care au fost și care urmează să vină, în pragul Noului An vă mulțumesc și îmi reînnoiesc legătura de suflet cu voi. La mulți ani!
  • Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărțit cu restul. La mulți ani și un An Nou cât mai fericit și liniștit!
  • 12 luni de fericire, 53 de săptămâni de distracție, 366 de zile de succes, 8784 de ore de sănătate și 527040 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

 

Taguri: