Mesaje de Revelion 2022: Cele mai frumoase și amuzante mesaje pe care să le trimiți celor dragi!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 31 dec 2021, 12:24

Mesaje de Revelion 2022

Sursa: colaj pexels.com

Kanald.ro vă prezintă mai multe mesaje de Revelion 2022. Iată cele mai frumoase și cele mai haioase mesaje de "La mulți ani!" pe care să le trimiți de Anul Nou.

Revelion 2022: Cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți la cumpăna dintre ani

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi pornește la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!

Gândeşte-te la trecerea dintre ani ca la o poartă. Poţi să treci prin această poartă în Noul An şi să iei cu tine numai lucrurile bune şi apoi să închizi poarta în urma ta, astfel încât grijile şi supărările să nu te poată urma.

La mulţi ani!

Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând şi veselia de altădată!

Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Mulți Ani 2022 şi Un An Nou Fericit!
Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi Ani!

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2022 minunat!

Previziuni meteo de REVELION 2022: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună! La mulţi ani 2022!

Citeste si: Ce program au magazinele de Revelion 2022. Iată cum vor funcționa supermarketurile pe 31 decembrie și 1 ianuarie

Mesaje de Revelion 2022 pentru iubit(ă)

La această cumpănă dintre ani, lasă să treacă prin fereastra sufletului tău magia sărbătorilor, lasă-te cuprins(ă) de fericire şi bucurie şi rămâi aşa pentru tot restul vieţii! Fii raza mea de soare şi luminează-mi această trecere, vino cu mine în lumea dragostei fără sfârşit! La mulţi ani!

Fie ca Noul An să ne găsească din nou unul în brațele altuia, să privim cu încredere spre un viitor luminos care să ne găsească tot împreună. La mulți ani!

Celei mai magice persoane din viața mea nu pot decât să îi doresc toate bucuriile din lume și cât mai multă sănătate că de restul dorințelor sale mă voi ocupa eu. La mulți ani magia vieții mele!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La mulți ani pentru cea mai importantă persoană din viața mea! Nici nu am cuvinte pentru a-ți arăta cât de mult te apreciez.

Dacă dorința mea de Anul Nou se va îndeplini înseamnă că vom fi împreună și anul viitor. Privesc din nou cu nerăbdare către un nou an plin de iubire și fericire alături de tine. La mulți ani!

Abia aștept să îmi pun o nouă dorință de Revelion. Cea de anul trecut s-a îndeplinit și acum suntem împreună. La mulți ani iubito/iubitule!

N-aș putea să îmi petrec nicăieri altundeva Revelionul decât în brațele tale. Te iubesc nespus. La mulți ani, iubire!

Persoana cu adevărat specială din viața mea merită tot ce e mai bun pe lume. Anul ce vine va fi cu adevărat special pentru noi doi și aștept cu nerăbdare să petrecem împreună noi clipe pline de iubire. La mulți ani!

Miracolul unui nou an se apropie cu repeziciune însă nu se poate compara cu miracolul vieții mele care ești tu. Te iubesc din ce în ce mai mult odată cu trecerea fiecărei secunde, ore, zile, săptămâni, luni, iar iubirea noastră devine mai profundă odată cu trecerea anilor.

Îți urez cât mai multe zile alături de mine pentru că meriți un răsfăț permanent și eu voi fi în culmea fericirii dacă îmi vei permite să am grijă de tine și în Noul An. La mulți ani!

Anul ce vine va fi mai bun din toate punctele de vedere și chiar dacă vor exista greutăți eu nu le voi simți dacă tu ești alături de mine. Iubirea ta îmi dă putere așadar voi realiza în Noul An tot ceea ce mi-am propus. La mulți ani!

Mesaje haioase de Revelion 2022

Noul an să va aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!

Lovite-ar trenul fericirii/ Trăsni-te-ar fulgerul iubirii/ Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!

Vă doresc de 2022 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!

„Aho Aho, e Anul nou,
Şi găina-i fără ou,
Şi cucoşu’ fără guşă,
Dă-mi şi mie un leu mătuşă!

La Mulți Ani, 2022!”

„Fie-vă verde dolarul,
Şi de whisky plin paharul,
Toate să vă reuşească,
Să vă doară fix la bască!
La Mulţi Ani, 2022!” 

„Căţeluş cu părul creţ/ Să ai jeep-ul în coteţ/ Să ai vilă cu piscină/ Pe Madonna ca vecină/ O lopată pentru bani/ La anul şi la mulţi ani!”

Citeste si: Restricții Revelion 2022: Avem sau nu voie să fim pe străzi la ora 00:00 și după? Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a făcut anunțul!