Ce meserie are Engin Akyürek, protagonistul serialului Fiica ambasadorului! Puțină lume știe ce facultate a terminat carismaticul actor turc!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 ian 2022, 12:25
Engin Akyürek Foto(4)

Engin Akyürek, un actor complet

Sursa: Instagram Engin Akyurek

Engin Akyürek, care da viață personajului pricipal masculin în serialul Fiica ambasadorului, este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia.

Deși nu și-a dorit să devină actor, destinul i-a pregătit drumul către actorie carismaticului Engin Akyürek, care după primele sale apariții pe micile ecrane a devenit unul dintre cei mai apreciați actori ai Turciei.

Citeste si: Neslihan Atagul, împăcare istorică după 7 ani! Protagonista din serialul "Fiica ambasadorului" a făcut pace cu unul dintre titanii serialelor turcești

Ce meserie are Engin Akyürek, protagonistul serialului Fiica ambasadorului!

Telespectatorii din România l-au cunoscut încă din anul 2012, când a jucat în serialul Fatmagul, în rolul principal, alături de actrița Beren Saat, iar din 3 ianuarie 2022, celebrul actor va juca în noul serial Fiica ambasadorului, difuzat la Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20:00, în care va interpreta rolul principal alături de celebra Neslihan Atagul.

Engin Akyürek a venit pe lume în anul 1981 în Ankara, într-o familie modestă.

Tatăl sau, funcționar pulic, iar mama să, casnică, i-au oferit o educație aleasă și l-au sprijinit mereu în tot ceea ce a realizat. Deși era pasionat de actorie încă din adolescență, Engin Akyürek s-a lăsat influențat de părinții săi și a urmat inițial Facultatea de Istorie, în cadrul Universității din Ankara, urmând să devină profesor de Istorie după absolvire.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este Engin Akyürek, protagonistul noului serial „Fiica ambasadorului”. Vi-l mai amintiți din producția „Fatmagul”? Iată cum arăta în urmă cu nouă ani!

Însă destinul avea să-i pregătească o altă traiectorie pe plan profesional talentatului tânăr. Astfel, acesta a participat la concurs de talente, pe care a reușit să-l câștige, în 2003 și în acest mod a devenit cunoscut și a început să primească din ce în ce mai multe oferte de a jucat în seriale de televiziune.

În anul 2004 Engin Akyürek a fost cooptat în primul lui serial, Yabanci Damat, care i-a deschis calea către carieră de succes de astăzi. Iar în anul 2006 acesta a jucat primul lui rol într-un film artistic denumit „Kader”, care i-a adus un mare succes și l-a propulsat printre cei mai apreciați actori ai Turciei la acel moment.

Dincolo de platourile de filmare, Engin Akyürek este un celibatar convins, fiind recunoscut pentru multele sale relații cu femei superbe din breaslă actrițelor.

Din anul 2018, acesta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de celebra actrița Cansu Dere.

Citeste si: „Fiica ambasadorului”, o poveste captivantă de dragoste, din 3 ianuarie, la Kanal D! Neslihan Atagül, actrița din serialul fenomen „Dragoste infinită”, în rolul principal

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.