Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online primul episod, subtitrat în limba română VIDEO. Apariția lui Nare îi va da viața peste cap lui Sancar

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 03 oct 2022, 07:30

Serialul „Fiica ambasadorului” are premiera pe 3 ianuarie 2022

Sursa: Captură KANAL D

Premiera serialului „Fiica ambasadorului” va avea loc în această seară, de la ora 20:00, pe Kanal D. Poți urmări primul episod și online, subtitrat în limba română, pe kanald.ro.

Un nou serial cu o poveste fascinantă va fi difuzat la Kanal D începând cu data de 3 ianuarie 2022. „Fiica ambasadorului” este serialul turcesc pe care telespectatorii Kanal D îl vor putea urmări de luni până vineri, de la ora 20:00.  

Sancar și Nare se reîntâlnesc după 8 ani. Ce se va întâmpla între cei doi foști îndrăgostiți?

Primul episod din serialul „Fiica ambasadorului” îi va introduce pe telespectatorii Kanal D într-o poveste cu adevărat impresionantă.

După 8 ani în care au suferit și au încercat să treacă peste trauma provocată de despărțirea lor, Sancar și Nare se întâlnesc din nou. Nare își va face apariția în cea mai importantă zi din viața fostului ei iubit, mai exact în ziua nunții, dându-i acestuia toată viața peste cap.

Sancar va afla că Nare nu s-a întors singură, ci însoțită de fiica lor, lucru care îl va bulversa și mai tare.

Bărbatul o va acuza pe Nare că a făcut totul intenționat și că a revenit în viața lui în ziua nunții tocmai pentru a-i face rău. Ce se va întâmpla între cei doi și dacă vor putea să uite traumele din trecut și să privească cu optimism spre viitor poți afla urmărind primul episod din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”.

„Fiica ambasadorului” este serialul care face parte din programul TV al postului Kanal D și care va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00. 

Citeste si: Ce meserie are Engin Akyürek, protagonistul serialului Fiica ambasadorului! Puțină lume știe ce facultate a terminat carismaticul actor turc!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului” pe Kanal D

„Fiica ambasadorului” este cel mai nou serial difuzat la Kanal D, surpriza anului 2022. Serialul turcesc îi are în rolurile principale pe Engin Akyürek, cel care dă viață personaului Sancar, dar și pe Neslihan Atagül, actrița care o interpretează pe Nare. 

Sancar, fiul unui arendaș, și Nare, fiica unui ambasador turc, au trăit în trecut o poveste fascinantă de dragoste.

Cei doi au fost pe punctul de a se căsători, însă Nare dispare în mod inexplicabil, dând naștere unei adevărate legende. Mulți au crezut că Nare fie a fost înghițită de ape, fie că a fugit din țară. Sancar, profund marcat de dispariția persoanei iubite, decide să o uite și să își refacă viața, însă aceasta îți face apariția fix în noaptea nunții lui Sancar cu Menekse. 

Serialul „Fiica ambasadorului” este unul plin de mister, intrigă și presărat cu situații tensionate.

Acesta poate fi urmărit atât la TV, cât și online, accesând https://www.kanald.ro/. „Fiica ambasadorului” este un serial turcesc de excepție și din distribuția căruia fac parte actori de top din cinematografia turcă.

Citeste si: Neslihan Atagül, eroina serialului Fiica ambasadorului, care începe pe 3 ianuarie, la Kanal D, este considerată una dintre cele mai valoroase actrițe ale lumii

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.