Neslihan Atagul, împăcare istorică după 7 ani! Protagonista din serialul "Fiica ambasadorului" a făcut pace cu unul dintre titanii serialelor turcești

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 ian 2022, 09:27

Neslihan Atagul, impacare istorica cu Burak Ozcivit

Sursa: Instagram

Neslihan Atagul si unul dintre cei mai buni actori de seriale turcesti au ingropat securea razboiului dupa aproape 7 ani.

Unii dintre cei mai iubiti actori turci au facut in sfarsit pace. Este vorba despre nimeni altii decat protagonista noului serial de la Kanal D, Neslihan Atagul si celebrul Burak Ozcivit care au ingropat securea razboiului dupa aproape 7 ani de cand au fost certati. Insa, acest lucru se pare ca nu este pe placul sotiei lui Burak, frumoasa turcoaica cu origini germane, Fahriye Evcen.

Citeste si: Ce avere are Neslihan Atagul, protagonista din Fiica ambasadorului! Actrița, recunoscută pe plan mondial, este într-adevăr o femeie extrem de bogată

Disputa de mai bine de 7 ani intre Neslihan Atagul si Burak Ozcivit

Atagul si Ozcivit au avut o disputa la sfarsitul anului 2015 cand au lucrat ca protagonisti la mult iubitul serial "Dragoste infinita", serial care a facut furori si in Romania la vremea respectiva. Dupa aproape 7 ani de la disensiunile avute pe platourile de filmare, in sfarsit, cei doi s-au impacat. Cand sotia lui Burak Ozcivit a fost intrebata de catre presa turca daca cei doi s-a impacat, mai degraba Fahriye a parut deranjata de aceste intrebari si a declarat ca relatia dintre Burak

si Neslihan nu o priveste si nu intervine in relatiile pe care sotul ei le are cu colegii de platou.

Actrita si-a exprimat cumva supararea atunci cand a fost intrebata despre acest aspect. Fahriye a mai adaugat faptul ca Burak nu s-a certat cu nimeni, cerandu-le jurnalistilor sa afle despre acest lucru celeilalte parti si anume nesliha Atagul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Burak Ozcivit si Neslihan Atagul, impacare istorica dupa mai bine de 7 ani

Citeste si: Ozcan Deniz, prima imagine cu noua iubita! Cu cine și-a petrecut îndrăgitul actor Revelionul. De ce vedeta și-a oprit toate comentariile pe Instagram la poză

Starul din yaprak Dokumu a mai tinut sa precizeze faptul ca nu isi are rostul discutia despre acest subiect spunand ca nu exista o astfel de cearta, urandu-i succes lui Neslihan in noile sale proiecte.

La vremea respectiva, Neslihan s-a casatorit cu alesul sau, Kadir Dogulu, atunci cand cei doi filmau pentru Kara Sevda, insa Burak si Fahriye nu au post prezenti la nunta. 

La nunta, Kadir Dogulu a facut si cateva declaratii cu privire la relatia dintre cei patru: "Cand am facut nunta, am fost foarte respectuosi. Nu avem ce sa ii reprosam lui Burak, este o persoana foarte amabila.

Insa, nu suntem prieteni si nu vom putea fi."