Anamaria Prodan, anunțul momentului alături de Romario! Cum s-a filmat sexy impresara alături de bărbatul cu care a făcut furori pe rețelele de socializare

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 ian 2022, 10:11

Anamaria Prodan s-a filmat din nou alaturi de Romario

Anamaria Prodan da lovitura dupa lovitura, mai ales ca acum este o femeie libera!

Anamaria Prodan straluceste la propriu dupa divortul de Laurentiu Reghecampf si isi face toate poftele. Mai mult, sexy impresara isi vede in continuare de afacerile familiei alaturi de importanti oameni din industrie alaturi de care planuieste noi business-uri. Inconjurata mereu de barbati chipesi, Anamaria Prodan parca infloreste de la o zi la alta si toate zvonurile legate de presupuse relatii, impresara le demonteaza imediat cu dovezi clare, demonstrand ca este un om corect si vertical. 

Citeste si: Cine este Tudor Oros, misteriosul tânăr cu care Anamaria Prodan și-a petrecut Revelionul! Impresara a fost toată numai un zâmbet

Anamaria Prodan, din nou alaturi de Romario Luan

In urma cu cateva saptamani, Anamaria Prodan a facut furori la bratul lui Romario, mai exact in prima zi de Craciun. Se pare ca Romario este extrem de popular pe TikTok acolo unde posteaza des filmulete cu el si interactioneaza cu fanii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anamaria Prodan si Romario le-au transmis urmăritorilor din mediul online o urare: ”Vă urăm un Crăciun fericit 🙈💪Anamaria Prodan Reghecampf!”, a scris tânărul pe contul lui oficial de socializare.

Romario este originar din Botoșani, dar trăiește în București.

Surpriza de proportii din partea Anamariei Prodan pentru fani

Citeste si: Anamaria Prodan, curtată cu insistenţă de un milionar. Ce cadouri de sute de mii de euro i-a făcut bărbatul misterios

De data aceasta, Romario si Anamaria Prodan s-au filmat intr-o somptuoasa vila dand o veste care i-a luat prin surprindere pe fani:" Rămâneți aproape, în curând eu și Anamaria Prodan avem o mare surpriză pentru voi”. 

 

Desi traverseaza o perioada dificila pe plan personal, anul acesta avand loc divortul dintre ea si Laurentiu Reghecampf, Anamaria Prodan nu se lasa doborata si mai mult, pare o adolescenta la bratul copiilor sai. Just ME in my WORLD! With powerful people around me ❤️like my family raised me, este unul dintre comentariile Anamariei pe contul ei de Instagram.