Simina Loica a spus în sfârșit adevărul. A încercat să păstreze aparentele, însă ce se întâmplă, de fapt, în relația ei cu Alex Zănoagă: "Am decis să luăm o pauză!"

Autor: Alice Popescu

Simina Loica a recunoscut separarea de Alex Zanoaga

Simina Loica a avut puterea sa vorbeasca depsre ce se intampla cu ea si Alex Zanoaga, cel pe care l-a luat de sot si cu care are un superb baietel.

Simina Loica a incercat sa pastreze aparentele pentru a nu isi rani familia si pentru a nu isca mai multa tevadura in jurul relatiei pe care o are cu Alex Zanoaga, tatal copilului ei. Daca in urma cu cateva zile, Simina a izbucnit in plans, apoi a negat ca ar avea probleme in casnicie, de data aceasta frumoasa fosta concurenta Puterea Dragostei a rabufnit si a spus tot ce se intampla in relatia ei cu sotul ei.

Citeste si: Prima declarație a Siminei Loica despre situația dintre ea și Alex Zănoagă. De ce nu mai are cont de Instagram fostul concurent de la Puterea Dragostei

Simina Loica nu a spus initial despre problemele sale in casnicie

Nu m-am despartit de Alex, nu intentionez sa o fac, mici certuri exista in orice familie, insa nu o sa ajungem la o separare din motive atat de banale.

As vrea sa spun ca Alex nu mai are cont de Instagram de doua luni fara vreo legatura cu vreo cearta dintre noi,
a declarat Simina Loica pentru pagina viperele_vesele. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina Loica, adevarul despre relatia pe care o are cu Alex Zanoaga

Insa, iata ca adevarul este cu totul altul si Simina recunoaste ca ea si Alex s-au distantat foarte mult, in plus cei doi nu mai locuiesc impreuna, insa este liber sa il vada pe Dominic oricand doreste acest lucru. Nu s-a rupt de tot. Suntem certați și supărați. Am decis să luăm o pauza o perioadă, sa vedem ce simțim și ce avem de gând.

Eu nu îl opresc să nu vadă copilul, nu îi interzic asta. A mai venit să îl vadă pe Dominic, doar că nu dormim împreună”,   a spus Simina Loica la un post de televiziune.

Citeste si: Simina Loica a izbucnit în plâns pe TikTok! Fosta concurenta Puterea Dragostei s-a despărțit de Alex Zănoagă. Care a fost adevăratul motiv al separării

Simina Loica si Alex Zanoaga s-au indragostit pe platourile de filmare ale reality-ului Puterea Dragostei si chiar daca nu au castigat premiul, au avut altceva si mai frumos din care au iesit invingatori, s-a nascut baietelul lor, Dominic. Cei doi fosti concurenti s-au si casatorit ulterior.