Cum i-a răspuns mama Geta lui Ovidiu Valentin pe TikTok după ce rivalul din ring al lui Iancu Sterp a atacat-o de mai multe ori: "Sper să nu fie nevoie să îi dau eu pumni”

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 oct 2022, 00:05

Ovidiu Valentin este rivalul lui Iancu Sterp din ring pe care fiul mamei Geta il va infrunta peste o luna.

Ovidiu Valentin este nimeni altul decat fratele lui Sergio de la Puterea Dragostei pe care Iancu Sterp il va avea ca rival in ring. Insa, pana atunci cei doi isi arunca sageti ascutite, insa si mama Geta a intrat la mijloc intre cei doi deoarece luptatorul a facut pe TikTok mai multe filmulete despre mama Geta.

Citeste si: Ți se face pielea de găină! Gestul lui Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, este cu adevărat impresionant. Ce vrea să facă cu toți banii strânși de el înainte de Sărbători

Mama Geta nu a mai rabdat si i-a raspuns lui Ovidiu Valenti, rivalul din ring al lui Iancu Sterp

Femeia, sugubeata din fire nu a stat deoparte si i-a dat raspunsul lui Ovidiu Valentin in stilu-i caracteristic.

“Se contrează amarul cu el.  Toată ziua bună ziua face videouri cu mine. Dar îl bagă cineva în seamă? El vrea doar să se afirme.

Nici meciul nu cred că o să aibă loc la cum e el”
, a declarat mama Geta. “Eu i-am scris la mișto niște mesaje și Ovidiu săracul tot el se precipită. A fost totul la caterincă.”, a transmis Geta Sterp. 

Mama Geta s-a obisnuit cu spiritul de luptator al lui Iancu si desi la inceput cand a inceput sa se lupte in ring era mai panicata, acum, femeia deja ii da sfaturi cum sa fie in forma. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Chiar ieri i-am spus lui Iancu “Măi, Iancule, să nu mă dezamăgești! Să te odihnești, să mănânci ouă de casă, să stea mai liniștit, că a cam umblat de sărbători, să ai forță!” Mi-a zis să am încredere, să stau liniștită că nu se pune

problema. El niciodată nu s-a lăudat, a zis că cine e cel mai bun să câștige. Nu are nicio teamă Iancu. Eu am avut un pic de teamă și înainte, nu că l-ar bate Ricardo, dar ca orice mamă, nu îți plaec să îl vezi bătut.”, a mărturisit mama Geta.

Mama Geta l-a avertizat printr-o povestire amuzanta pe Ovidiu Valentin ca daca Iancu va avea probleme in ring, nu este nicio problema, va urca si ea. 

Citeste si: Geta Sterp a răbufnit pe Instagram:" Luați-le și puneți, vă rog, acolo la titlu unul cum numai voi știți. Îmi astept și mesajele de hate." Ce a deranjat-o atât de tare pe sora lui Culita Sterp

Mama Geta ar fi in stare sa intre in ring alaturi de fiul ei, Iancu Sterp

“Mi-a trimis Culiță pe Instagram, o femeie din Rusia care se uita la un meci de box, afară, pe un câmp verde.

Stăteau oamenii pe margine, iar acea femeie, mai solidă decât mine și cu batic pe cap, a fugit în ring și îi dădea pumni celui care l-a dat pe jos pe copilul ei. Atât de tare am râs și mi-a zis “Mamă, asta ești tu!” Chiar înainte făcuse Iancu un vlog și am zis că ăla dacă chiar îl năvălește peste tine, sar și eu de pe margine, să vezi ce pumni îi dau. Acum chiar serios vorbind, las totul baltă și mă duc unde se organizează meciul. Sper să nu fie nevoie să îi dau eu pumni, că îi dă Iancu.”

 

 

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.