Andra Volos, din nou pe mâna medicilor esteticieni. Primele imagini cu fosta concurentă de la Puterea dragostei după intervenția chirurgicală

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 09 oct 2022, 00:05

Andra Volos, din nou pe mâna medicilor esteticieni. Primele imagini cu fosta concurentă de la Puterea dragostei după intervenția chirurgicală

Sursa: Instagram

Andra Volos a ajuns din nou pe mâna medicilor esteticieni. Nemulțumită de aspectul său fizic, fosta concurentă de la Puterea dragostei și-a făcut o nouă intervenție chirurgicală, în Turcia.

Andra Volos a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul matrimonial Puterea dragostei, acolo unde a făcut ravagii cu formele sale voluptoase. Ei bine, se pare că vedeta nu este deloc mulțumită de felul cum arată, astfel a apelat din nou la ajutorul medicului estetician. Andra a făcut publice primele imagini după operația pe care și-a făcut-o în Turcia.

Andra Volos, din nou pe mâna medicilor esteticieni. Primele imagini cu fosta concurentă de la Puterea dragostei după intervenția chirurgicală

Andra Volos nu s-a ferit niciodată să recunoască că este adepta operațiilor estetice, iar de fiecare dată când are ocazia își face câte o îmbunătățire. Fosta concurentă de la Puterea dragostei este nemulțumită de felul în care arată, deși formele voluptoase cu care a fost înzestrată au scos-o din anonimat, aceasta apelează în continuare la ajutorul medicului estetician.

Șatena a trăit mereu cu impresia că nu are abdomentul suficient de plat, în ciuda eforturilor pe care le depune.

Așa că, fără să stea pe gânduri, a apelat la o intervenție chirurgicală destul de complicată, o liposucție, care să o facă să arate perfect din punct de vedere fizic.

Pentru această operțaie, Andra Volos a scos din buzunar aproximativ 12.000 de euro și a zburat tocmai în Turcia, la cel mai bun medic estetician.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andra Volos, prima reacție după ce a fost acuzată că s-a dezbrăcat pentru bani: ''Fiecare își caștigă bănuțul cum vrea''

Andra Voloș, după operația estetică: ”Am dureri foarte mari”

Andra Volos a fost supusă la o operație extrem de dificilă, care a durat mai bine de 6 ore. După intervenție, vedeta a oferit primele declarații despre rezultatele operației făcute în Turcia, dar și despre durerile îngrozitoare pe care le are.

”Am dureri foarte mari, dar pot spune, totuși, că sunt ok. Mă interesa să ies din operație, să fiu eu. Am un drenaj… Sunt cam amețită, îți dai seama, am stat șase ore în operație… Medicul mi-a transmis, printr-o asistentă, că a ieșit superb, că a ieșit fix ce a vrut el. Mai stau aici până sâmbătă seara, apoi voi fi mutată pentru cinci-șase zile la un hotel, pentru că e nevoie să fiu supravegheată, să fiu masată, perfuzii… Nici nu am voie să stau singură perioada asta, pe picioare nu pot

să stau. Bine că m-am trezit din anestezie, că a fost foarte lungă”, a declarat Andra Volos, pentru Cancan.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a mai precizat că, înainte de operație, a profitat și a mâncat tot ce și-a dorit, mai ales de sărbători, unde alimentele bogate în grăsimi nu au lipsit de pe masă.

”Facem abdomenul, pentru că-s perfecționistă! Și mi-am dorit de foarte mult timp asta.

Costă 12.000 de euro, dar e cel mai bun doctor. Și cel mai scump, bineînțeles.  (…) Iar acum, că tot mi-a fixat data de operație, mănânc până atunci orice”, mai spunea vedeta de la Puterea Dragostei pentru sursa citată.  

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a primit ce a meritat de Moș Nicolae! Frumoasa brunetă a primit un inel cu diamante care a furat ochii tuturor urmăritorilor ei

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.