In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Akin nu renunta la obsesia pentru Nare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 ian 2022, 09:50
neslihan atagul  Foto(6)

Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului

Sursa: Captură KANAL D

Serialul “Fiica Ambasadorului” cucereste pe zi ce trece tot mai multi fani, marturiile stau cifrele uriase care au plasat Kanal D pe primul loc la nivel National inca de la debutul productiei.

In aceasta seara, de la ora 20:00, veti putea urmari continuarea povestii incredibile de viata prin care trec protagonistii productiei fenomen Fiica ambasadorului. Asadar, un nou episod plin de momente cheie, se deruleaza, astazi, de la ora 20:00, la Kanal D. Situatiile tensionate, pline de suspans, vor pune la incercare familiile <rivale> Efeoglu si Celebi, din care fac parte frumosii indragostiti Sancar si Nare.

Astazi in serialul Fiica ambasadorului: Akin nu renunta la obsesia pentru Nare

Pentru ca Guven Celebi, tatal lui Nare, si-a revarsat mania asupra familiei Efeoglu, Sancar si prietenul sau Gediz trebuie sa scape de acuzatiile grave pe care ambasadorul le aduce tinerilor.

Nare incearca sa-i ajute pe Sancar si Gediz, insa trebuie sa afle adevarul. Nare vrea sa stie daca tatal ei a facut acuzatii false la adresa celor doi tineri, pentru a lupta sa castige, alaturi de acestia.

In plus, Nare este dispusa sa-si infrunte tatal cu orice pret pentru problemele provocate.

Citeste si: Erhan Alpay, actorul care îl interpretează pe Akîn, în “Fiica ambasadorului”:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din umbra, maleficul Akin, orchestreaza totul. El tine legatura in permanenta cu Guven Celebi si vrea ca, odata incarcerat Sancar, sa <negocieze> cu ambasadorul pentru se casatori cu Nare. Akin nu renunta la obsesia lui pentru frumoasa fata si este decis sa fie alaturi de ea ea chiar si impotriva dorintei acesteia. Planurile malefice ale lui Akin ii vor afecta pe toti cei din jurul sau…

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Fiica ambasadorului”, la Kanal D, cu Neslihan Atagul si Engin Akyurek in rolurile principale.

Citeste si: Câți ani au actorii din serialul Fiica ambasadorului, în viața reală? Iată ce diferență uriașă este între personaje și actori

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.