Vasy Borneu, prima declarație despre relația cu Anamaria Prodan. Cine este tânărul care a mai marcat la domnișoare de oraș din showbizul autohton

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 11 oct 2022, 02:35

Anamaria Prodan s-a fotografiat alaturi de Vasy Borneu

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan a pus iarasi lumea mondena pe jar dupa ce a aparut alaturi de un alt tanar pe nume Vasy Borneu.

Anamaria Prodan și Vasy Borneu s-au afișat împreună și toată lumea mondena a început din nou să vorbească despre un posibil iubit al sexy impresarei, însă nimeni nu s-a mai grăbit să îl facă amorez pe noul bărbat cu care s-a fotografiat femeia de afaceri din Romania. În ultimele luni, Anamaria Prodan a fost surprinsa în compania multor oameni de afaceri tineri, mai ales în Dubai acolo unde și impresara derulează mai multe business-uri ale familiei.

Daca săptămână trecuta, toată presa a scris despre Tudor Oros și legătura lui cu sexy impresara, săptămână aceasta a fost rândul lui Vasy Borneu, un tânăr milionar din Franța.

Citeste si: Anamaria Prodan, declarația momentului despre al doilea copil: „Avem un alt băiat.” Dezvăluirea făcută de cunoscuta impresară

Legatura dintre Vasy Borneu si Anamaria Prodan. Ce ii uneste pe cei doi?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vasy Borneu nu este străin de plaiurile mioritice doarece a mai marcat la vedete din showbiz-ul autohton printre care Simona Trașcă de care s-a despărțit ulterior pentru Luana, o tânără cu potențial finaciar, părinții ei având mai multe centre comerciale în Oradea.

Însă, nici domnișoara nu a fost de ajuns pentru tânărul cuceritor și astfel, a ajuns la fiica cea mica a lui "dom Profesor", Dana Voiculescu, cu care s-a afișat în în urma cu doi ani pe o plaja din Romania. Însă, de atunci nu se mai știe nimic de Vasy Borneu, asta până când a intrat în peisaj Anamaria Prodan. Se pare că cei doi pun la bătaie o noua asociere în business-ul cu criptomonede, domeniu în care s-a lansat în Dubai și Vasy Borneu.
Însă, imediat ce ambii s-au fotografiat împreună, au început și clevetirile pe la colturi.

Cine este Vasy Borneu, tanarul afacerist cu care s-a fotografiat Anamaria Prodan

Citeste si: Anamaria Prodan, anunțul momentului alături de Romario! Cum s-a filmat sexy impresara alături de bărbatul cu care a făcut furori pe rețelele de socializare

Pe pagina de Instagram a Anamariei Prodan au și apărut primele reacții la imaginea pusă de sexy impresară cu ei doi.

Cel care a făcut primele comentarii a fost nimeni altul decât Adrian Pescariu care i-a făcut chiar un compliment Anamariei Podan: "Câtă frumusețe ai în ochii şi în privireeeeeee ❤️❤️🔥 pur si simplu te ADORRRRR. Si Vasy Borneu a lasat un comentariu la imagine lamurind astfel misterul relatiei cu Anamaria. Tanarul om de afaceri a numit-o pe impresara "sora" punandu-i la punct pe toti cei care ar fi putut spune ca e ceva intre ei.