Sancar, protagonistul serialului Fiica ambasadorului, apariție de senzație la nunta fratelui său! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor Engin Akyürek!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 ian 2022, 13:35
actorii din serialul fiica ambasadorului Foto(6)

Engin Akyürek, un actor desavarsit

Sursa: Instagram Engin Akyurek

Engin Akyürek este mândru de familia sa! Actorul își adoră părinții și fratele mai mic! Iată cum a fost surprins la nunta fratelui sau, în urmă cu trei ani!

Engin Akyürek a ajuns să fie considerat unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia, datorită talentului sau desăvârșit și a carismei sale deosebite. Celebrul actor are vârsta de 40 de ani însă arată uluitor și se mandraste cu cei aproape douăzeci de ani de carieră. Pe lângă pasiunea pentru actorie, Engin Akyürek s-a îndreptat și către literatură și a început să scrie.

Sancar, protagonistul serialului Fiica ambasadorului, apariție de senzație la nunta fratelui său!

Fanii serialelor turcesti din România l-au cunoscut pe carismaticul actor Engin Akyürek încă din anul 2012, pe vremea când a jucat în serialul Fatmagul, difuzat la Kanal D. Iar de curând acesta a reapărut pe micile ecrane în producția Fiica ambasadorului, în care acesta joacă rolul principal alături de celebra actrița Neslihan Atagul. Cei doi actori formează un cuplu reușit pe platourile de filmare și au legat și o frumoasă prietenie în cei aproape doi ani de filmări.

Dincolo de platourile de filmare, Engin Akyürek este și un familist convins. Chiar dacă nu a reușit încă să își întemeieze propria să familie, celebrul actor este extrem de atașat și de grijuliu cu părinții săi și mai ales cu fratele lui mai mic, pe care îl adoră. În urmă cu trei ani, presă din Turcia, l-a surprins pe Engin Akyürek la nuntă fratelui sau, care a fost un eveniment grandios, cu mulți invitați de seama și momente inedite în spiritul tradiției.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum a ajuns Engin Akyürek mai popular decât Johnny Depp. Sancar din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”, pe primul loc în topul preferințelor admiratoarelor

Îndrăgitul actor Engin Akyürek a participat la nuntă fratelui său în toamna anului 2019 și a făcut furori atunci când a dansat halay, un dans tradițional turcesc alături de toate rudele sale. Mai mult decât atât, Engin a fost și martor la ceremonia de căsătorie a fratelui sau. La acea vreme presă a menționat faptul că Engin Akyürek s-a ocupat de toate detaliile și a asigurat toate cheltuielile pentru organizarea nunții, care s-a defasurat în orașul lor natal, Erzincan.

Citeste si: Sancar din serialul Fiica ambasadorului, distincție inedită la început de an! Iată ce titlu a primit celebrul actor Engin Akyürek!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.