Cristina Șișcanu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, este infectată cu COVID-19! Cum se simte vedeta: „Povestim mâine”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 oct 2022, 08:05

Cristina Șișcanu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, este infectată cu COVID-19! Cum se simte vedeta: „Povestim mâine”

Sursa: Instagram Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, fosta concurentă de la emisiunea fenomen de modă „Bravo, ai stil” difuzată pe Kanal D, este infectată cu COVID-19.

Cristina Șișcanu a anunțat recent, pe Instagram, că este infectată cu virusul COVID-19. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a anunțat pe pagina sa de Instagram că a făcut un test RT-PCR care, din păcate, a venit cu un rezultat pozitiv.

Vedeta a transmis și cum se simte, gândindu-se la faptul că urmăritorii ei sigur se vor îngrijora.

Cristina Șișcanu este infectată cu virusul COVID-19

Cristina Șișcanu a transmis, printr-o postare pe Instagram, rezultatul testului RT-PCR pe care l-a efectuat. Din păcate, acesta a ieșit pozitiv. Totuși, pentru a nu crea panică în rândul urmăritorilor ei, Cristina Șișcanu le-a transmis că se simte bine și le-a promis că le va povesti totul.

Citeste si: Cum a sfidat-o Cristina Siscanu pe Raluca Badulescu inaintea Marii Finale! Ce mesaj a aratat de la un celebru brand international de haine

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am primit rezultatul testului PCR... este pozitiv. Povestim mâine... Sunt bine.”, a transmis Cristina Șișcanu, pe InstaStory.

Cristina Șișcanu nu și-a mai dus fetița la grădiniță din cauza pandemiei de COVID-19

În luna octombrie a anului trecut, Cristina Șișcanu transmitea pe pagina sa de Instagram că și-a retras fiica de la grădiniță din cauza pandemiei de COVID-19.

Citeste si: Cristina Șișcanu, fotografii interzise minorilor! A apărut aproape dezbrăcată complet pe internet FOTO

La acel moment, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” le-a povestit urmăritorilor săi că vrea să o ferească pe fetița ei, Petra, de acest virus periculos. Pe de altă parte, la momentul respectiv, Cristina Șișcanu a mai povestit că are foarte mulți prieteni care au fost infectați cu COVID-19 chiar de la copiii lor, care au venit cu virusul de la școală sau de la grădiniță.