S-a găsit o pereche de chiloți folosiți în buzunarul gecii tânărului ucis în dubla crimă de la Iași! Care sunt ultimele detalii ale anchetei

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 oct 2022, 09:00

S-a găsit o pereche de chiloți folosiți în buzunarul gecii tânărului ucis în dubla crimă de la Iași! Care sunt ultimele detalii ale anchetei

Sursa: Facebook Ioana Burlacu/Youssef Jniyah

Se pare că oamenii legii au găsit o pereche de bikini roz purtați în geaca lui Youssef, după ce s-a aflat că tânărul marocan își umilea și lovea iubita în fața prietenilor lui, conform surselor judiciare.

Principalul suspect în cazul dublei crime din Iași a fost arestat preventiv, dar susține că este nevinovat, dar detaliile care apar creează tot mai multă confuzie. Deoarece investigațiile au continuat, anchetatorii au descoperit o pereche de chiloți roz purtați în geaca studentului Youssef Jniyah.

O pereche de chiloți roz purtați a fost găsită în geaca lui Youssef

S-a găsit în geaca studentului marocan ucis o pereche de chiloți roz folosiți dar, deocamdată, nu se știe ai cui sunt și cum au ajuns în geaca lui Youssef.

Citeste si: Noi detalii în cazul studenților omorâți cu sânge rece în Iași! Iubita studentului marocan, principalul suspect, ar putea fi pusă sub acuzare

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu puțin timp în urmă, s-a aflat că Youssef Jniyah obișnuia să organizeze în vila din Moara de Vânt petreceri la care se consuma alcool, se fuma narghilea și, cel mai probabil, se consumau și substanțe stupefiante. Pe lângă asta, prietenii tinerilor uciși susțin că Youssef și-a umilit iubita în fața lor în timpul unei petreceri și a târât-o în altă cameră, pentru că nu își dorea ca ea să fie prezentă la petrecere.

Ioana Vanesa Burlacu și Youssef Jniyah au fost omorâți prin înjunghiere în vila lor din Iași

Dubla crimă care a terifiat România a fost găsită la mijlocul lunii decembrie. Familia tânărului marocan Youssef Jniyah, student la UMF Iași, au contactat autoritățile pentru că fiul lor nu a mai venit acasă la Bruxelles, cum ar fi trebuit, în mod normal, s-o facă.

Citeste si: Întorsătură neașteptată în cazul studentului marocan acuzat de dubla crimă de la Iași. Avocatul tânărului spune că este nevinovat

Anchetatorii i-au găsit pe Ioana Vanesa Burlacu și Youssef Jniyah morți, în același pat, în vila lor din Iași. Aceștia aveau zeci de lovituri de cuțit pe tot corpul.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.