Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 9, subtitrat în limba română VIDEO. Tatăl lui Nare caută răzbunare!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 13 oct 2022, 09:05

Guven Celebi vrea răzbunare!

Sursa: Kanal D

Episodul 9 din "Fiica ambasadorului" se anunță plin de suspans. Îl puteți urmări Live, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Ambasadorul Guven Celebi plănuiește să se răzbune pe Akin și Sancar după ce a fost destituit din funcție. 

Modul în care vrea să se răzbune pe cei doi este printr-o confruntare între Akin și Sancar. Guven e convins că, atunci când Sancar va vedea dovada faptului că Akin a abuzat-o pe Nare, va vrea să îl ucidă pe Akin.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului” pe Kanal D

Gediz își va ieși din minți atunci când Sancar îi va spune că sora lui este iubita lui Akin. Gediz intră într-o dispută cu prietenul lui, convins că acesta minte, dar Sancar spune adevărul. Gediz va fi șocat când va afla că povestea durează de doi ani și că în tot acest timp sora lui i-a ascuns adevărul.

Lui Sancar nu prea îi convine că mama lui s-a întors acasă, dar trebuie să suporte situația.

Ea e convinsă că este stăpâna conacului Efeoglu. Sancar le avertizează pe Halise și Menekse să stea departe de Nare. Atunci când cele două vor afla de înțelegerea dintre Sancar și Nare, vor reacționa vehement.

Nare reușește să pună mâna pe telefonul tatălui ei, acolo unde se află dovada incriminatoare pentru Akin.

Nare le va spune tot adevărul lui Muge și Gediz. Frații Isikli vor fi în stare de șoc după ce atâtea lucruri vor ieși la iveală.

Ce se mai întâmplă în episodul 9 din "Fiica ambasadorului" aflați doar urmărind serialul în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro. Dacă vreți să îl urmăriți online tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa de Live Stream, https://www.kanald.ro/live.html, de pe tabletă, smartphone, laptop sau PC.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Akin din serialul Fiica ambsadorului, un tătic model și un soț devotat, dincolo de platourile de filmare! Iată ce familie frumoasă are celebrul Erhan Alpay

"Fiica ambasadorului", povestea lui Nare

Noul serial-fenomen de la Kanal D, "Fiica ambasadorului", prezintĂ povestea lui Nare (Nesligan Atagül), fiica unui ambasador turc, Guven Celebi. Ea a văzut și a locuit în numeroase orașe ale lumii (Oslo, Tokyo, Cape Town, New Delhi sau Ottawa).

Nare se îndrăgostește de Sancar( Engin Akyürek), fiul unui arendaș, care nu a părăsit niciodată satul în care a văzut lumina zilei, Muğla. 

Ambii actori care îi joacă pe protagoniști au mai putut fi văzuți în producții difuzate de către Kanal D. Neslihan Atagül, actrița care o joacă pe Nare, a putut fi urmărită în „Dragoste infinită”, serial difuzat de Kanal D, iar Engin Akyürek a jucat în „Fatmagul”, producție difuzată în țara noastră tot la Kanal D.

Citeste si: Ce fac Neslihan Atagul și Engin Akyürek, la un an de la încheierea filmărilor pentru serialul Fiica ambasadorului! Iată în ce proiecte noi au fost cooptați celebrii actori!

 

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.