Cele mai populare jocuri de păcănele la început de 2022

Author: Oana Picerea

Sloturile cu fructe și cu șeptari sunt în continuare populare, însă amatorii de păcănele caută o cât mai mare diversitate tematică. Astfel, jocurile inspirate din legende, din filme, din lumea animalelor, din lumea apelor, cele SF, cele clasice ș.a.m.d. se bucură și ele de mulți fani.

În cele ce urmează îți prezentăm cinci recomandări de păcănele pe care să le încerci în anul 2022, sau să le joci din nou, în cazul în care le-ai experimentat până acum:

Grim Muerto

Produs de Play'n'Go, acest slot este inspirat din sărbătoarea mexicană Ziua Morților, având o grafică dinamică și colorată, care întregește distracția. Jocul este construit pe role 5x3, cu 20 de linii de plată. Simbolurile sunt specifice: chitara, mariachi, lumânarea (simbol Scatter) și cartea morților (simbol Wild).

Trei simboluri Scatter stabilizate pe ecran declanșează o serie de 10 învârtiri gratuite, în timpul cărora un mariachi (schelet cu sombrero și instrument muzical) devine extra Wild, înlocuind celelalte simboluri atunci când se pot forma combinații câștigătoare. De asemenea, dacă una dintre rundele gratuite oprește pe role trei simboluri lumânare, atunci seria se repetă. În cazul în care apar numai două lumânări, primești 6 învârtiri suplimentare, iar o lumânare aduce 3 runde cadou.

Wild Worlds

„Acțiunea” se petrece în centrul de control al unui aeroport, în care trei eroi cu pene își unesc forțele pentru a salva planeta de extratereștrii care cad „din cer” pe cele cinci role. De fiecare dată când se obține o combinație care plătește bine, păsările sar de pe locurilor lor și celebrează. Principala funcție specială a acestui slot este câștigul în cascadă, rezultat din înlocuirea simbolurilor care aduc câștigul inițial cu alte simboluri.

De asemenea, dacă există un câștig cu simbol Erou, toate simbolurile de același tip rămase se transformă în Wild-uri. Aceasta este funcția „Erou”, care se activează atât în timpul jocului de bază, cât și în seria de rotiri suplimentare declanșate de simbolurile Scatter. Sunt trei moduri „Free Spins”: Dark Forest (cu spreading Wilds), Ice World (cu Heavy Wilds) și Fire Lands (cu Random Wilds). Slotul este produs de NetEnt.

Turn Your Fortune

A fost lansat de NetEnt și a impresionat încă din start prin designul de tipul Art Nouveau. Jocul are 40 de linii de plată și se remarcă printr-o rundă bonus distractivă, pe mai multe niveluri, precum și prin funcția de re-spin. Se spune că norocul este schimbător, de aceea trebuie să rămâi optimist chiar dacă ai o serie de învârtiri necâștigătoare.

Simbolurile Wild (zâna fluture) pot apărea oriunde pe role și înlocuiesc toate simbolurile, cu excepția celor Scatter, simbolurilor Cheie și a simbolurilor +10. Simbolurile care plătesc bine sunt leul, bufnița, broasca țestoasă, peștele și melcul. Există și un câștig bonus pe 5 niveluri. Fiecare nivel are 5 etape cu valori crescătoare ale câștigului.

The Legend of Shangri-La: Cluster Pays

Este unul dintre cele mai noi jocuri produse de NetEnt, fiind menit să reproducă viziunea văii uitate. Simbolurile reprezintă copaci minunați, pășuni verzi, temple antice și cascade în cascadă, toate proiectate într-un decor asiatic autentic. Efectele video și audio sunt la cel mai înalt nivel, completate de o animație foarte simpatică: un urs panda roșu, îmbrăcat în costum tradițional, se bucură atunci când ai noroc.

Simbolul Wild este un semn de întrebare stilizat, care poate substitui orice al simbol cu excepția pictogramei cu Free Spins. Interesant este că fiecare simbol reprezentând un animal are două variante: mică (ocupă un singur spațiu pe role) și mare (ocupă două spații, pe verticală).

Oceans Treasure

Prin intermediul acestui ajungi într-o lume cu bogății scufundate, zeițe și înspăimântătorul Kraken, personaj din mitologia scandinavă. Wild-urile ajută la completarea combinațiilor, iar trei simboluri Scatter, apărute oriunde pe rolele 1, 3 și 5, activează 10 învârtiri gratuite în timpul cărora se poate obține multiplicatori de câștig de până la 12x. Dacă în timpul seriei de runde gratuite apar Wild-uri, atunci ai extra rotiri suplimentare.

Primul ecran o prezintă pe Zeița Apelor, pe o rolă întreagă. Cu tridentul în aer, ea este pregătită să apere comoara, dar dai click și dispare, astfel că ai cale liberă către nestematele din adâncuri.

Îți plac aceste jocuri? Descoperă cele mai populare sloturi: https://mrbit.ro/ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.