Polițistul care a lovit cele două fetițe pe trecerea de pietoni avea permisul de conducere emis în Marea Britanie. Cine este, de fapt, bărbatul care a provocat accidentul

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 14 oct 2022, 04:15

După accidentul tragic care a avut loc ieri în Capitală, în care două fetițe au fost spulberate de pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție, iar una dintre ele a murit la scurt timp, noi detalii au ieșit la iveală despre polițistul care a provocat impactul.

O fetiță de 12 ani a murit într-un tragic accident după ce un polițist, aflat în mașina de serviciu, a spulberat-o de pe trecerea de pietoni. Omul legii conducea cu mare viteză, astfel a lovit mortal două minore care încercau să traverseze strada. După accident, noi detalii despre polițistul care a comis fapta au ieșit la iveală. Cine este, de fapt, bărbatul care a omorât o minoră pe trecerea de pietoni, iar pe alta a bagat-o în spital?

Cine este, de fapt, polițistul care a lovit cele două fetițe pe trecerea de pietoni

Polițistul care a lovit cele două copile pe trecerea de pietoni are 27 de ani și lucra ca agent din anul 2017. S-a aflat despre acesta că avea permis de conducere eliberat de autoritățile din Marea Britanie.

Polițistul de la Secția 5 din Capitală conducea mașina de serviciu, deși avea permis obținut în afara țării. 

Potrivit Spynew.ro, cei care conduc mașinile de serviciu sunt desemnați de șeful de unitate, astfel că nu toți agenții care au permis au și dreptul să conducă mașinile de intervenție. Aceștia sunt trecuți pe o listă la început de an și verificați în prealabil înainte de a primi dreptul să se urce la volanul mașinii de intervenție.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, în Marea Britanie regulile de circulație sunt complet diferite față de cele din România, astfel situația se complică și mai mult în acest caz.

Citeste si: Imaginea care arată că, după accident, polițistul a atins cu piciorul trupul uneia dintre fetele lovite. Premierul Ciucă cere anchetă rapidă

Polițistul a verificat cu piciorul dacă fetița mai trăiește

Gestul făcut pe polițistul care a provocat accidentul este revoltător și a întors toată lumea împotriva lui. Agentul a lovit fetița cu piciorul pentru a verifica dacă mai trăiește.

Imaginile au creat revoltă pe internet, iar oamenii cer o pedeapsă uriașă pentru organul legii.

Un detaliu care a ieșit la iveală după accident este că polițistul nu ar fi încercat deloc să evite impactul și nici măcar nu s-ar fi aflat în misiune, de asemenea, se speculează că girofarele au fost aprinse abia după impact.

Citeste si: Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală după accidentul în care două fetițe au fost spulberate de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni. Declarațiile sfâșietoare ale martorilor: ”I-a interesat să mușamalizeze”